Jump to content

Recommended Posts

Posted

Poti sterge iconita cu Recycle Byn de pe Desktop astfel:

1. Intram in start/RUN(Executare), apoi scriem,,regedit".

2. Te duci la : HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\NameSpace\

3. Stergeti cheia : {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}.

4. Done!

ATENTIE: Inainte de a sterge cheia duceti-va in meniul file->export si faceti un back-up la cheia respectiva poate mai vreti sa mai aveti vreodata Recycle Bin pe desktop.

Succes!

• Upvote 1
  • Downvote 1

Posted

Ok, iata si o mica provocare: am sters Recycle Bin-ul de pe Desktop, da ?

Sterg unul sau mai multe fisiere (doar cu delete, nu shift+delete), deci acestea se vor duce in Recycle Bin. Cum/de unde pot accesa Recycle Bin-ul odata ce iconita este stearsa ?

P.S: Sa nu-mi spui ca pui back-up-ul si restaurezi iconita, nu asta ma intereseaza, ci, o alta modalitate de a accesa Recycle Bin-ul in afara de iconita de pe Desktop.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

se pare ca va trebui sa stergi cu grija daca nuti place sa vezi cosu de gunoi pe desktop.

er..try click dreapta pe iconita aia cu un folder din bara..aia de langa internet explorer. alta idee nam.

love is a verb
Love is a doing word

• Moderators
Posted

Click dreapta pe Desktop > Personalise.

In panoul din stanga click pe Change desktop icons.

Bifeaza Recycle Bin si Apply.

PS: Daca e inactiv, trebuie sa restaurezi registrii de Recycle Bin. Asta am gasit-o pe net cautand problema.

Link

Rulezi, dai ok, restart, si-apoi ORI apare direct pe desktop, ORI va trebui sa faci ca si mai sus.

Sursa PS: intowindows.com

PPS: ca fapt divers, nu stiu de ce ar vrea cineva sa nu aiba Recycle Bin pe desktop, si daca tot nu vrea sa il aiba pe desktop, prima parte din postul meu iti explica exact cum sa faci asta fara sa dai peste cap registrii.

Posted

e un folder hidden by default RECYCLER(pe partitiile NTFS) sau RECYCLED(pe cele FAT) si are acolo recicler bin-ul obisnuit :bag: , doar ca are un nume ciudat, bazat pe SID si e valabil ptr orice win, daca nu ma insel... :bag:

• Moderators
Posted

Ala e cu totul altceva, pentru ca nu tot timpul cand stergi din recycle bin se sterge si de acolo, de-asemenea, ala este valabil pentru toti userii care ruleaza acolo, sunt mai multe recycle bin-uri, cate unul pentru fiecare user, si da, sunt denumite in functie de sid, nu de username.

Doar ca, asta nu rezolva problema de care zicea gaby, asta ar fi una, si a doua, eu nu il gasesc pe windows 7.

Posted

Hei, eu tot nu sunt lamurit. Sa formulez intrebarea altfel: De unde anume in afara iconitei de pe Desktop poate fi accesat Recycle Bin-ul ?

Deci, nu conteaza daca si prin ce metoda am eliminat sau nu iconita Recycle Bin de pe Desktop, ci, m-ar interesa sa stiu de unde il pot accesa in afara iconitei de pe Desktop ?

In Windows XP, daca nu ma insel, se gasea iconita si in Windows Explorer, insa, in 7, nu exista.

Iata si, un raspuns, care, banuiesc ca este si singurul:

The Recycle Bin location is hidden at the root, e.g., "C:\$Recycle.Bin". There are two Recycle Bins in $Recycle.Bin, because the desktop shortcut's icon changes when it's full or empty. It gets more complicated. The two Recycle Bins in $Recycle.Bin are also shortcuts. The actual location of the Recycle Bin is in another hidden folder, also at the system root, called RECYCLER.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.