Jump to content

Recommended Posts

Posted

Need for Speed: Most Wanted va fi lansat pe data de 30 octombrie 2012 in America, si, 2 noiembrie 2012 in Europa pe platformele principale: PC, Xbox 360 si PlayStation 3.

Jocul este dezvoltat de Criterion Games, renumiti pentru Burnout Paradise. Need for Speed: Most Wanted a fost initial dezvoltat de catre studioul EA Black Box, iar motivul pentru care nu se numeste Most Wanted 2 este ca noii dezvoltatori (Criterion) nu fac continuări ale jocurilor de la alte studiouri.

Acestea fiind spuse, nu ne mai ramane decat sa aruncam un ochi pe cerintele de sistem ale jocului, pentru a vedea ce imbunatatiri sa-i facem calculatorului pana in Noiembrie:

Cerinte de sistem minime:

• Procesor: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz sau Althon X2 2.7 GHz)

• Memorie RAM: 2 GB

• Hard Disk: 20 GB

• Placa video (AMD): compatibila DirectX 10.1, 512 MB VRAM (seriile ATI Radeon 3000, 4000, 5000 sau 6000, minimum ATI Radeon 3870)

• Placa video (NVIDIA): compatibila DirectX 10.0, 512 MB VRAM (seriile NVIDIA GeForce 8, 9, 200, 300, 400 or 500, minimum NVIDIA GeForce 8800 GT)

• Placa de sunet: compatibila DirectX

• Tastatura si Mouse

• unitate optica DVD Rom

Cerinte de sistem recomandate:

• Procesor: Quad-core CPU

• Memorie RAM: 4 GB

• Hard Disk: 20 GB

• Placa video: compatibila DirectX 11, 1024 MB VRAM (NVIDIA GeForce GTX 560 sau ATI Radeon 6950)

• Placa de sunet: compatibila DirectX

• Tastatura si mouse

• unitate optica DVD Rom

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Pai si Maxpayne3 ma asteptam sa-mi mearga prost cu cerintele alea... dar imi merge super ok cu aproximativ totul la High.

Cred ca am sa trag Underground2, vrooooom.

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.