Jump to content

Cum Sa Reduc Bounce Rate ? Idei.


gaby

Recommended Posts

In cazul in care inca nu stiti ce inseamna Bounce Rate, articolul: consider ca va va veni in ajutor.

Astfel, dupa ce v-ati lamurit, cred ca veti fi de acord cu afirmatiile urmatoare: Bounce Rate este una dintre statisticile care ne pot ajuta sa vedem cat de interesant este continutul paginilor site-ului nostru pentru vizitatori. Statistica de bounce rate ne arata procentul vizitatorilor care vad numai o pagina si apoi parasesc siteul.

Desi evaluarile difera in functie de categoria in care se incadreaza site-ul, un bounce rate sub 50% este in general considerat bun. Daca bounce rate-ul creste peste 70-80%, atunci poate reflecta existenta anumitor probleme.

reducerebouncerate.png

Un bounce rate mare poate insemna ca paginile site-ului nu ofera informatiile pe care vizitatorii le cauta sau ca aceste informatii sunt greu accesibile, fie din cauza unui design neinspirat, fie din cauza timpului mare de incarcare a paginii, fie din cauza unei retea interna de link-uri ineficienta, si, nu in ultimul rand as mai preciza: fie pentru ca utilizatorul a gasit ce cauta pe pagina de intrare dupa care a parasit site-ul.

Pentru a reduce bounce rate-ul, ar trebui sa tineti cont de urmatoarele idei:

Construirea design-ului pentru a imbunatati experienta vizitatorilor. Un design prea incarcat sau cu aspect dezordonat, oferind prea multa informatie sau prea multe optiuni vizitatorilor, ii poate indeparta pe acestia. In acest caz, o refacere a designului paginii web care sa imbunatateasca experienta utilizatorilor poate fi luata in considerare.

Imbunatatirea timpului de incarcare a paginilor. Paginile care se incarca greu ii fac pe vizitatori sa paraseasca site-ul. Renuntati la incarcarea excesiva a paginilor cu imagini prea mari care le pot crea probleme vizitatorilor cu o conexiune la Internet mai lenta si verificati alte posibile cauze pentru care paginile se incarca greu.

Oferiti si optiuni pentru continut pe teme similare. Puneti link-uri catre pagini ale site-ului care ofera informatii pe aceeasi tema, care pot fi interesante pentru vizitatori.

Analizati cuvintele cheie pentru care faceti optimizarea: trebuie sa va asigurati ca oferiti vizitatorilor continutul promis. Daca dau click pe pagina in speranta ca vor gasi un anumit tip de informatii si sunt dezamagiti, sunt sanse mari sa paraseasca site-ul.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.