Jump to content

Recommended Posts

Posted

Microsoft a anuntat la evenimentul de azi noapte prima lor tableta cu Windows, Surface. Ea vine in doua versiuni, una mai performanta cu Windows 8 si procesor Intel si una mai decenta cu Windows RT si procesor ARM. Sa vedem ce stie potentialul rival iPad.

Va spun din capul locului ca ambele versiuni au ecran de 10.6 inch dar rezolutii diferite. Amandoua sunt protejate de Gorilla Glass. Una e mai groasa si una mai subtire, dar hai sa intram putin in specificatii.

microsoftsurfacetablet.png

Microsoft Surface – ARM

Versiunea mai slabuta, cea cu procesor ARM – probabil nVidia Tegra 3, vine cu Windows RT. Are rezolutia ecranului 1366 x 768 pixeli si grosime de 9.3 mm. Stocarea se face pe SSD de 32 GB sau 64 GB. Va avea slot de card microSD, micro HDMI si USB 2.0.

Pretul lui Microsoft Surface cu Windows RT va fi de 400 – 600 de dolari. Tableta va rula aplicatii optimizate, deci nu vor merge aplicatii normale de Windows. Cantareste 676 grame.

Microsoft Surface – Intel Core i5

Versiunea asta are un procesor Intel Core i5 in dotare, vine cu o rezolutie full HD a ecranului si are o grosima de 22 mm. Stocarea se face pe SSD-uri de 64 GB sau 128 GB. Cantareste 903 grame.

Va avea prot de microSDXC, mini DisplayPort, USB 3.0 si va costa minim 800 de dolari.

Ambele modele pot fi dotate si cu tastatura. Una mai subtire, de doar 3 mm, care merge si ca si husa si are taste touch (multi-touch) dar si un touchpad – Touch Cover si una pentru cei care vor sa simta tastele si care are si taste iesite in relief. dar tot tactile, si un touchpad normal, cu butoane – Type Cover.

Deocamdata nu sunt cunoscute datele de lansare in magazine. :-h

Sursa: ArenaIT.net

SUCCESS.The only place you'll find success before work it's in the dictionary.

Posted

Nimic special la ea sincer, chiar urasc idea de touch-keyboard. Sunt obisnuit sa tin degetele pe tasta..

tableta i5 deja exista..la fel cum si tablete tegra3(cred ca momentan doar 1, dar o sa apara in curand). Miar fi placut sa faca ceva interesant cu ele, cum fac cei de la Apple.

love is a verb
Love is a doing word

• Moderators
Posted

"una pentru cei care vor sa simta tastele si care are si taste iesite in relief."

Eu zic ca microsoft trebuie sa iasa din impasul in care este, windows nu e pe nici o tableta parca.. vor sa intre si ei pe piata asta..

Posted

" si una pentru cei care vor sa simta tastele si care are si taste iesite in relief. dar tot tactile "

:D

Exista tablete cu windows (eu am cumparat una acu ceva vreme) insa nus prea stralucite.. se situeaza mai degraba intre tableta si laptop.

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.