Jump to content

Microsoft Renunta La Brandul Windows Live, Serviciile Reunindu-Se In Contum Microsoft

Recommended Posts

Posted

Microsoft a ajuns la concluzia ca brandul Windows Live produce confuzie printre utilizatori, si ca ar fi potrivit ca acest lucru sa se schimbe. Odata cu Windows 8, Microsoft doreste sa simplifice lucrurile si sa elimine partea de nume Windows Live din denumirea suitei pentru desktop "Windows Live Essentials" (ce contine: Photo Gallery, Movie Maker, Messenger, Writer, Family Safety si Live Mesh). Aplicatiile vor fi numite, simplu: Calendar, People, Photos, Messaging si SkyDrive, in timp ce hotmail.com/live.com va continua sa foloseasca Hotmail pentru solutia de webmail de la Microsoft, numele Windows Live Mail fiind eliminat in favoarea celui simplu, Mail.

windowslivedb.png

Impreuna cu aceste operatii de rebranding, numele "Windows Live ID", care este folosit pentru autentificarea utilizatorilor in serviciile Live si in programele de sincronizare de fisiere intre dispozitive (de exemplu intre PC si Windows Phone) se va schimba si el si va deveni "Microsoft account". El va servi, printre altele, la autentificarea pe PC, tablete, telefoane mobile, in Hotmail, SkyDrive si Messenger.

Tabelul de mai jos ne detaliaza schimbarile de nume ce vor avea loc in perioada urmatoare:

newwindows8softwareserv.png

In concluzie, aflati ca, chiar daca denumirile se vor schimba/s-au schimbat, serviciile vor functiona momentan exact cum au facut-o si pana acum. Toate conturile Microsoft vor avea un spatiu de stocare cloud SkyDrive asociat, vor permite achizitionarea de aplicatii din Windows 8 Store, Zune si Xbox Live market si vor oferi sincronizarea fisierelor si a setarilor Windows 8 intre dispozitive de incredere.

Ce parere aveti despre acest rebranding ? Era sau nu necesar ?

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Confuzie cu ce? Necesar sau nu, la cat de mult le foloseam... putin imi pasa. Totusi, nu cred ca era; tot nu reusesc sa-mi dau seama ce era atat de derutant.

fWy1P.gif

Posted

nu ca era derutant, dar e mult mai comod sa ai o casuta numita "messenger" decat una numita "windows live messenger". Nu de alta, dar te atrage oarecum, dand impresia ca asa e messengerul.

Mi se pare o chestie foarte buna. Momentan daca ai cont pe google si pe facebook, esti rezolvat. messenger , mail.. tot. Daca baga si yahoo, ar fi foarte fain :D

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.