Jump to content

Recommended Posts

Posted

On 6/27/2012 at 5:46 PM, Pavilion said:

senzori eronaţi :)>

si dc nu hwmonitor sa nu aibe senzorii eronati? app, temperatura de 90 e pe GPU efectiv, radiatorul nu o sa atinga 90 grade celsius niciodata.

Ceva in compu ala tot are 90 de grade, nu are cum sa bage valori la nimereala si sa si iasa o valoare realistica.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

si mie acum cateva zile imi indica la mai multe -127 de grade speedfan

Deci pana la urma o sa incerc sa schimb pasta , dar as vrea sa stiu daca vreau sa imi iau alt cooler pt procesor depinde si de modelul placii de baza?

Posted

si ma intorc inapoi...

1282472292_115115699_1-Pictures-of--NVIDIA-GEFORCE-7300-SE-7200-GS-256-mb-1282472292.png

asta e? eu o vad mai mult activa decat pasiva dar ma rog... pot fi si ceva senzori aiurea...dar nu stiu... mai mult de 10-15 lei eu nu cred ca se merita sa bagi in ea... iti vand eu una 7300LE, racire pasiva cu 50 de lei dar transportu tu il platesti...

Posted

eventual sa il prinzi cumva de carcasa sau ceva de genu... dar nu te sfatuiesc pt placa aia e destul de slaba si n-are rost sa bagi bani in ea... mai repede iti iei una noua...

placa asta cred ca, ca a ta o vindea unu pe okazii cu 70 de lei.. poti gasi in 100-150 de lei noua mult mult mai buna ca actuala. M-am uitat si placa ta e pe 64 de biti, cel mai bine ar fi sa ai pe 128 de biti, din pacate pe 128 preturile sunt de la 200 lei in sus, dar e decizia ta... asta e parerea mea. Asteapta si parereile altora

Posted

On 6/27/2012 at 5:27 PM, RaulAdrian said:

Bun deci am sa schimb pasta , dar daca vreau sa imi schimb cooleru de pe procesor depinde si de placa de baza?

Da, depinde de procesor si de soclul acestuia (care se afla pe placa de baza), eventual, si de spatiul pe care il ai in carcasa (daca cooler-ul pe care urmeaza sa-l achizitionezi este prea mare/inalt e posibil sa nu incapa in carcasa).

Asadar, daca nu gresesc procesorul tau este pe soclul 939 (verifica si tu inainte), asadar, ai putea alege ceva de aici: http://www.emag.ro/coolere_procesor/filter/tip-socket-v592,939-ig1663/last/f1

In legatura cu placa video, acest cooler cred ca s-ar potrivi: http://www.emag.ro/coolere_vga/cooler-vga-arctic-cooling-accelero-pro--pAcceleroL2Pro insa, investitia ar fi cam mare. Mai bine cumperi una noua.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.