Jump to content

Slim Drivers - Detectează Şi Descarcă Automat Toate Driverele De Care Ai Nevoie


Recommended Posts

Chiar dacă driverele pentru placa video, audio (Realtek) şi eventual unul pentru modem/router sunt în majoritatea cazurilor mai mult decât suficiente, sunt o serie de alte drivere secundare care pot contribui la mai buna funcţionare a calculatorului.

SlimDrivers nu numai că poate găsi driverele lipsă, dar găseşte şi actualizări (dacă este cazul) pentru cele deja existente. Pe lângă asta, Slim Drivers are şi un mod de back-up cu care îţi poţi securiza driverele deja instalate în caz că se întâmplă ceva neaşteptat.

Atenţie: Programul este complet gratuit iar ca orice program de genul trebuie să trăiască şi ei din ceva (alta decât fericirea oamenilor), aşa că la instalare vine la pachet cu toolbar-ul avg. Când instalezi, alege opţiunea custom şi debifează toolbarul.

După o scanare ţi se spun câte drivere şi/sau actualizări îţi lipsesc.Butonul de Download Update va descărca driverul şi va deschide installer-ul automat pentru a-ţi face treaba mai uşoară, urmând ca tu să urmezi paşii deja obişnuiţi “next, next, finish”.

slimdrievers_thumb.jpg

Majoritatea driverelor necesită un restart, lucru destul de normal în majoritatea cazurilor, dar dacă vrei să instalezi mai multe drivere poţi da restart când termini cu toate, nu individual după fiecare. De altfel, nu este nici cazul să exageraţi şi să instalaţi toate driverele din lista aia pentru că nu sunt toate obligatorii.

După primul driver instalat trebuie să-ţi faci un cont gratuit, lucru care durează foarte puţin.

sursa: programepc.ro

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.