Jump to content

Youtube Va Suferi Modificari, Din Cauza Comentariilor Abuzive !

Recommended Posts

Posted

Pana acum, preacunoscutul site YouTube se confrunta cu o problema ce a fost sesizata de mult timp, insa, care nu a putut fi rezolvata.

Dror Shimoshowitz, proprietarul YouTube, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca in cateva luni spera sa rezolve principala problema a acestui site: comentariile abuzive.

In prezent, asa-numitii trolli :troll:, care se distreaza publicand remarci rasiste sau comentarii jignitoare, au transformat YouTube in "Vestul Slabatic al Internetului", dupa cum sustine chiar proprietarul sau.

Deocamdata, singura metoda prin care utilizatorii pot evita comentariile rautacioase este sa dezactiveze sectiunea respectiva, dar in acest fel nimeni nu mai poate scrie comentarii, nici macar persoanele care sunt bine intentionate.

Desi nu a oferit alte detalii privind schimbarile care vor fi facute, conducerea siteului lasa de inteles ca de acum inainte cei care lasa comentarii nu vor mai putea fi anonimi, prin urmare vor trebui sa ofere mai multe informatii personale despre ei, inainte de a li se permite sa scrie. Astfel, daca singura metoda prin care vor putea publica comentarii va fi folosirea numelui real, mai putine persoane vor fi tentate sa scrie mesaje ofensatoare.

youtubecommentso.png

• Upvote 3

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

cam dispare sensul comentarilor si internetul. Internetu e un loc unde toti suntem egali si anonimi, unde putem sa ne zicem parerea sau sa ne batem joc. Ce cacat fac astia?

• Upvote 4

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Vor sa extermnie trolii :)). Eu zic ca au si ei dreptate pe de-o parte, adica, sunt si foarte multi care comenteaza doar ca sa-si bata joc, ceea ce, nu stiu, nu prea e frumos.

Acum, nu prea sunt de acord nici cu partea de ma obliga sa ma autentific cu numele real, eventual sa le trimit si o copie legalizata de pe buletin ca sa vada ca eu sunt, dar... e greu sa impaci si capra si varza :-s.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Mai frica? :)) Pai ce, va veni Bieber la usa sa ma bata? Ar fi ceva... :)).

Nu cred ca va schimba situatia, dar marog.

• Upvote 1

fWy1P.gif

Posted

Asa, fara motiv ? Te uiti la un filmulet, dupa care incepi sa injuri :troll: ?

Care-i sensul ?

e o satisfactie bolnava, ca sa intelegi mai bine am un coleg de banca care este stelist, ii place foarte mult, de fiecare data cand batjocoream stelistii sau steaua se enerva foarte tare, ba chiar se supara iar mie imi place sa il enervez. Asa si cu filmuletele pe youtube,exista oameni care sunt deranjati de atitudinea mea fata de genu' lor de muzica preferat/artist preferat/echipa/etc.]

again, satisfactie bolnava O_o

btw yor avatar iz ugly :O

• Downvote 2
Posted

e o satisfactie bolnava, ca sa intelegi mai bine am un coleg de banca care este stelist, ii place foarte mult, de fiecare data cand batjocoream stelistii sau steaua se enerva foarte tare, ba chiar se supara iar mie imi place sa il enervez. Asa si cu filmuletele pe youtube,exista oameni care sunt deranjati de atitudinea mea fata de genu' lor de muzica preferat/artist preferat/echipa/etc.]

again, satisfactie bolnava O_o

btw yor avatar iz ugly :O

Esti plictisitor, cu alte cuvinte. Majoritatea sufera de atentie, nimic nou.

• Upvote 2

fWy1P.gif

Posted

cred ca avem si trolul nostru nu numai youtube [-x daca apar comenturi jalnice si jignitoare BAN

• Upvote 1
  • Downvote 1

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.