Jump to content

Imi Dau Demisia..

WannaBe

Recommended Posts

din momentu de fata imi dau demisia..nu mai joc pe srv pt ca toti ratati ma acuza de wall/aim/etc si in toate pozele care mi le-au facut admini nu aveam nimic..asa ca mai bine ies si imi vad de treaba mea..bye

dip me in chocolate and feed me 2 lesbians oO

mda..ms pt sustinere,dar m-am saturat pana peste cap de toti copii anemici care joaca cs de 2,3 luni,au invatat sa dea si ei un head si acuza pe toata lumea care ii omoara de wall/aim..joc cs de aproape 7 ani(sau 6,nush exact)..dar am avut o pauza de 2 ani(@no cs,only l2)..am fost si in pgl acum ceva mai multi ani..si lalala.Nu mai conteaza acum..

dip me in chocolate and feed me 2 lesbians oO

terminati cu offtopic aiurea, nu jigniti utilizatorii acestui forum !

wannabe nu are sens sa nu mai joci pe server pentru ca te fac unii codat...

daca iti vine sa crezi si pe mine ma fac unii.... asta ce ar inseamna sa nu mai joc pe server ?

in legatura de imunitate nu mai stiu daca ai vorbit cu mine, o sa vorbesc cu Tavic si poate o sa vina.

eu zic sa continui treaba ;) , tutul ramane la decizia ta ... :-h

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Stefane tu ce ai facut pe serverul wTk inafara sa pupi adminii in c** ?! ... daca zice un admin : "WannaBe codat" tu il aprobi ca e admin ! Hai taci ! WannaBe are mult mai multa experienta ca tine ... si vorba lu` Benja ... m`a ajutat de multe ori si pe mine ... stie sa faca diferenta intre skill si coade ! Stefan cand o sa ai si tu experienta lui WannaBe sa indraznesti sa vorbesti ... pana atunci du`te pe server si vezi ca e LeoN prezent ... poate ii dai o l****.

P.S : Nu trebuie sa pleci WannaBe ... pentru ca esti facut codat ... mai tii minte de cate ori am fost eu acuzat de coade pe server ? ... ce am renuntat sa joc ? nup :P ... bafta si mai gandeste`te >:D<

So lonely ... so NUMB :-< ... dNd

dutetareTURBO.ro # NOS

cooltext67546462mh6.th.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.