WannaBe Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 din momentu de fata imi dau demisia..nu mai joc pe srv pt ca toti ratati ma acuza de wall/aim/etc si in toate pozele care mi le-au facut admini nu aveam nimic..asa ca mai bine ies si imi vad de treaba mea..bye dip me in chocolate and feed me 2 lesbians oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0rph3us Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 Ca sa le dai la toti ratatii satisfactie ? :< ... faci cum vrei ... in momentul asta sunt beat si ... nush ce sa spun ... o sa dorm si o sa revin cu un post ... dar ... nu pleca WannaBe ... te iubim :< So lonely ... so NUMB ... dNd dutetareTURBO.ro # NOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cezar-uhl Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 Bagi in seama gura lumii ? La o adica tre sa te doara in p*** de ce zic altii si sa faci ce stii si cum stii mai bine ! In fine e alegerea ta man Click here please ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WannaBe Posted August 6, 2007 Author Report Share Posted August 6, 2007 mda..ms pt sustinere,dar m-am saturat pana peste cap de toti copii anemici care joaca cs de 2,3 luni,au invatat sa dea si ei un head si acuza pe toata lumea care ii omoara de wall/aim..joc cs de aproape 7 ani(sau 6,nush exact)..dar am avut o pauza de 2 ani(@no cs,only l2)..am fost si in pgl acum ceva mai multi ani..si lalala.Nu mai conteaza acum.. dip me in chocolate and feed me 2 lesbians oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerrard Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 Esti tu mai breaz multumestete ca ai admin si vezi ca nu esti cel mai cuminte !In FIne Link to comment Share on other sites More sharing options...
WannaBe Posted August 6, 2007 Author Report Share Posted August 6, 2007 am admin?lol..si eu nu stiam am cerut un slot cu imm sa nu iau slap/slay/kick/ban de la robotei si nu mi sa raspuns..asa ca avea rost sa cer admin? dip me in chocolate and feed me 2 lesbians oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cezar-uhl Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 Stefane esti un mare badaran ! Ar fi bine sal respecti Da si mult mai bine ca tine , experientza multa si stie sa faca diferentza dintre coade si skill asa ca stefane go to sleep :"> ! Click here please ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerrard Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 Manule Nui dau respect e mai bun ca mine sa fie are experienta are da tot nu vreau sal respect asa ca shit benjamine Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Hell_Spawn Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 Stefane ai grija cum vorbesti si nu mai face off topic (ca mine acuma da?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WannaBe Posted August 6, 2007 Author Report Share Posted August 6, 2007 hailol.. dip me in chocolate and feed me 2 lesbians oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 terminati cu offtopic aiurea, nu jigniti utilizatorii acestui forum ! wannabe nu are sens sa nu mai joci pe server pentru ca te fac unii codat... daca iti vine sa crezi si pe mine ma fac unii.... asta ce ar inseamna sa nu mai joc pe server ? in legatura de imunitate nu mai stiu daca ai vorbit cu mine, o sa vorbesc cu Tavic si poate o sa vina. eu zic sa continui treaba , tutul ramane la decizia ta ... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cezar-uhl Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 Stefane ai dat dovada din ce in ce mai mult "ciobanism " ! ( Si merita sal respecti ca are mai multi ani in fata ca tine si nu cred ca iti permite tie un cuc de copil sai vorbesti asa ! asa k again go to sleep ! Click here please ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0rph3us Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Stefane tu ce ai facut pe serverul wTk inafara sa pupi adminii in c** ?! ... daca zice un admin : "WannaBe codat" tu il aprobi ca e admin ! Hai taci ! WannaBe are mult mai multa experienta ca tine ... si vorba lu` Benja ... m`a ajutat de multe ori si pe mine ... stie sa faca diferenta intre skill si coade ! Stefan cand o sa ai si tu experienta lui WannaBe sa indraznesti sa vorbesti ... pana atunci du`te pe server si vezi ca e LeoN prezent ... poate ii dai o l****. P.S : Nu trebuie sa pleci WannaBe ... pentru ca esti facut codat ... mai tii minte de cate ori am fost eu acuzat de coade pe server ? ... ce am renuntat sa joc ? nup ... bafta si mai gandeste`te >< So lonely ... so NUMB ... dNd dutetareTURBO.ro # NOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 am spus sa nu mai faceti offtopic. ! oricum cred ca raspunsurile la acest topic sunt destul de clare. Concluzie: Nu are rost sa nu mai joci WannaBe. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts