Jump to content

Recommended Posts

Posted

Primul DLC pentru unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului, Max Payne 3, va aparea maine, 3 iulie 2012 pentru console si ceva mai tarziu (pe 17 iulie 2012) pentru PC.

Intitulat Local Justice, pachetul de continut extra introduce trei harti noi pentru modul multiplayer: 55th Battalion HQ, The Imperial Palace, Departure Lounge; o noua arma: M4 Assault Rifle; o factiune noua: São Paulo Police; si caeva noi trofee/achivements.

Pentru ca ar fi trebuit sa fie disponibil mai devreme, DLC-ul va avea un pret redus in prima saptamana, urmand sa coste: 6$

maxpayne3localjusticedl.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Eu n-am mai avut rabdare sa termin jocul.M-am lasat de el , cand ajunge in biroul bosului de trebuie sa fuga cu ala de la IT sa activeze o alarma..sau ..ceva masuri de securitate.. mai departe n-am avut nici rabdare, nici chef.

Posted

Pai da dar defapt trebuie sa il protejezi pana acolo, nu mi s-a parut chiar asa greu. :D

You can live your American dream whenever and wherever you want... even here.

flag.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.