Jump to content

Windows Phone Marketplace Va Fi Disponibil Si Pentru Dezvoltatorii Din Romania


gaby

Recommended Posts

Veste buna pentru dezvoltatorii din Romania :ro:: Windows Phone Marketplace va fi disponibil pentru incarcarea aplicatiilor produse de dezvoltatorii din Romania direct prin AppHub, pentru aplicatiile Windows Phone 8.

windowsphonemarketplace.png

La sfârșitul lunii februarie am anunțat că Windows Phone Marketplace va fi disponibil și pentru utilizatorii din România. Între timp am lansat împreună cu Nokia o gamă întreagă de modele cu Windows Phone 7.5: Nokia Lumia 800, Nokia Lumia 710,Nokia Lumia 610, modele care au venit cu Windows Phone Marketplace cu aplicații pentru utilizatorii din România. Aceștia pot acum să și cumpere aplicații, plătind în lei. Dar mai aveam o redută necucerită: încărcarea aplicațiilor de către dezvoltatorii din România. Pentru moment recunoaștem că este o procedură destul de complicată prinAppaMarket, și ne-am zbătut să o simplificăm.

Vineri am anunțat faptul că la Windows Phone 8 dezvoltatorii din România vor putea încărca aplicații direct prin AppHub, adică la fel cum o fac dezvoltatorii din țările „mari”. Este un pas foarte important pentru Microsoft în România, și reprezintă rezultatul muncii unei echipe mixte locale și internaționale.

Abia aștept să văd aplicații românești excelente disponibile în Marketplace-ul de România, dar și în Markeplace-ul internațional – calitatea dezvoltatorilor din România este cunoscută în lumea întreagă – aplicații comerciale dar și aplicații gratuite. Avem o echipă locală gată să ajute dezvoltatorii și firmele de dezvoltare în primii lor pași către aplicații în Marketplace – îi cunoașteți deja pe Petru și pe Zoli, cât și în promovarea acestora – și aici mă cunoașteți deja pe mine.

Via Tudor Galoș, Microsoft România

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.