Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu stiu daca am postat unde trebuie dar miam pierdut vreo 3 ore pe internet cautand un site sau mai multe.Unde pot gasi id-uri si fete singure din targul mures si sigisoara ? Si mai am internetul de la orange pe abonament si uneori pe 3g+ cu mwconn modemul se incinge este marca ZTE MF636 nu ma vrea sa se conecteze la nici un site pentru 1 minut,cum pot scapa de problema asta ?

Posted

Nu mai sta pe net non stop! Sfatul Lion: "Stai afara!"

Da, eu stau numai pe net dar am realizat ca nu prea iti faci prieteni pe net. Daca te duci afarara ai mai mari sanse sa iti faci prieteni/prietene. Nu-ti fa griji daca esti timid, nu esti singurul si o sa-ti treaca acel complex ca nu ai mai iesit si nu prea cunosti lume.

Posted

Eu sunt de parere ca si pe Facebook iti poti face prieteni, doar ca acum depinde modul tau de abordare.

Exemplu : Am doi tovarasi care si-au facut prietene pe aceasta retea de socializare si culmea ca a mers brici treaba, unul dintre ei si in momentul de fata este cu aceea tipa, de un an jumate

Îmi rezerv toate drepturile de a avea greșeli gramaticale

Copyright © 2012 FlorinDragomir.Toate drepturile rezervate.

• 1 month later...
Posted

Eu sunt de parere ca si pe Facebook iti poti face prieteni, doar ca acum depinde modul tau de abordare.

Exemplu : Am doi tovarasi care si-au facut prietene pe aceasta retea de socializare si culmea ca a mers brici treaba, unul dintre ei si in momentul de fata este cu aceea tipa, de un an jumate

O sa urmez sfatul lui GodsOtherHand.Facebook-ul a fost spart trecut de asta http://playtech.ro/2012/un-student-englez-condamnat-pentru-ca-a-spart-facebook/ O sa incerc pe alte retele de socializare.Igrijorator e ca site-urile au buguri si mai rar chiar si boti,am intalnit site-uri ce aveau inclus ceva ce intra in pc ul tau si ddescarca de acolo dupa ce deschidea un port ce vroia el.(un fel de downoload helper in linie de comanda)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.