Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua tuturor . Asi fi recunoscator daca ati putea sa ma ajutati si pe mine cu o problema . Nu demult am achizitionat o placa nVidia GeForce 8400Gs de 512Mb , 60 Hz si asi vrea sa stiu daca ma puteti ajuta cu cateva setari in Counter-Strike . Problema este : eu in consola am comanda fps_max 101 , am Vertical Sync : Off , dar imi tine fps-ul intre 38-44 , daca ma puteti ajuta cu cateva setari in Counter-Strike , sau la "placajul" meu video as fi recunoscator , o sa atasez si imediat un videoclip , care l-am filmat din calculatorul meu , multumesc aniticipat !

Posted

fps_max "101"

fps_modem "0"

rate "25000"

cl_weather "0"

cl_updaterate "101"

cl_cmdrate "101"

r_mmx "1"

ex_interp 0.01 (mai mult pentru gameplay)

Vsync Off pe placa video.

Rezolutie: 800&600.

Cam asta foloseam eu cand jucam.

Fa un update al driverului placii video (reinstall complet cu driverul gasit pe siteul oficial). Desi 8400Gs nu prea e pentru jocuri, ar trebui sa-ti mearga fara probleme 95% din timp cu jocuri asemenea lui CS.

Nu prea are relevanta, dar incearca sa pui Vsync on iar, vezi daca iti sare din 60.

Daca ai de gand sa dai reputatie negativa fara motiv, nu mai cere ajutorul.

• Upvote 1
  • Downvote 1

fWy1P.gif

Posted

Eh, lasa ca are si configuratia importanta. Poti fi tu zmeul zmeilor, atata timp cat ai PC pe carbuni si iti sacadeaza la fiecare miscare, vei crapa in 2 secunde.

• Upvote 1

fWy1P.gif

Posted

dai la optiunile de rendare si vezi care ti mai potrivita (software, openCL, sau ceo fi)

CS merge cursiv pe o placa video de la ATI de 12 mb. So yeah..

App, tot ce e peste 24 de cadre pe secunda (fie, 30 pentru confort) e pierdere de timp. Poate va fi mai comod pentru ochi (ca stare..tre sa fi foarte perspicace sa vezi diferenta sincer). Oricum, daca monitoru tau are refreshul ala 60Hz, orice FPS peste 60 mai mult va dauna(poate cauza tearing si alte cacaturi, deaia Vsync il opreste sa treaca de aceasta frecventa), si in orice caz nu va fi efectiv. Monitoru tau nu poate afisa 200 cadre pe secunda, chiar daca placa ta atata ii da.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Bine, Spawn, daca zici. :)

God, de la 30 la 100 e o diferenta, una vizibila. Se misca mult mai smooth, si se aplica tuturor jocurilor... .

fWy1P.gif

Posted

sincer nush ce sa zic. Tot ce stiu e ca eu personal nu vad diferenta (tinand cont ca totusi ma concentrez pe unde poate fi ala, nu pe cat de cursiv mi se misca fundu)

love is a verb
Love is a doing word

• 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.