Jump to content

Recommended Posts

Posted

Avand in vedere ca am cam terminat toate jocurile singleplayer de moment, am zis sa vad ce ne mai ofera Steam.

Unul dintre jocuri, pe care l-am mai jucat (level 10), si chiar mi-a placut, desi m-am plictisit destul de repede, este Brawl Busters.

Brawl_Busters-logo.jpg

Brawl Busters este un MMO de action-combat, cu o grafica asemanatoare cu cea a jocului TeamFortress2, un joc in care esti liber sa alegi unul (pentru inceput) dintre cele 5 caractere disponibile, si anume: Boxer, Firefighter, Rocker, Slugger, si Blitzer, fiecare avand un stil de joc aparte. Desigur, pe parcurs, crescand in level, vei putea cumpara si alte caractere, care pot fi modificate in functie de preferinte (forma, haine, accesorii etc). Putem juca in moduri ca multiplayer (2 echipe, rosu si albastru), co-op sau singleplayer.

Putem de asemenea alege tipul de meci, dintre urmatoarele: Team Deathmatch, Rumble Mode, Free For All, Glow Rush and Zombie Survivar.

Este un joc dragut, foarte bine venit la plictiseala.

http://brawlbusters.com/

Cerinte de sistem:

Minimum:

Processor: P4 2.0GHz

Memory: 512MB

Hard Disk Space: 2GB

Video Card: GeForce FX 5600, ATI 9600 PRO

DirectX®: 9.0 C

Recommended:

Processor: Dual Core

Memory: 1GB or higher

Hard Disk Space: 2GB

Video Card: GeForce FX 6800GT, ATI X800 PRO

DirectX®: 9.0 C

Al 2lea joc care mi s-a parut interesant (nu l-am incercat, dar am de gand sa o fac), este MicroVolts.

image1.jpg

Este un MMOTPS ce ofera o grafica inspirata din desenele animate si este creat de studioul Coreean SK iMedia. Actiunea jocului are loc intr-o lume reala alternativa, in care jucariile au prins viata. Astfel o batalie a inceput intre patru figurine de editie limitata numite si MicroVolts.

Ne sunt puse la dispozitie doua caractere feminine, unul masculin si un robot, putand sa le personalizam dupa preferinte.

http://www.microvolts.com/

Cerinte de sistem

Minimum:

Processor:P4 2.0GHz

Memory:512 MB RAM

Graphics:GeForce FX 5600, ATI 9600 PRO

DirectX®:9.0c

Hard Drive:2 GB HD space

Other Requirements:Broadband Internet connection

Recommended:

Processor:Dual Core 2.4GHz

Memory:1 GB RAM

Graphics:GeForce FX 6800GT, ATI X800 PRO

DirectX®:9.0c

Hard Drive:2 GB HD space

Other Requirements:Broadband Internet connection

Si ultimul, dar nu cel din urma, World of Battles: Morningstar, care de asemenea am de gand sa-l incerc cat de curand posibil.

wob_logo.jpg

Este un joc de strategie online, in timp real.

http://www.worldofbattles.com/

Cerinte de sistem

Minimum:

Processor: Intel Core 2 Duo 2Ghz, AMD Athlon64 X2 2Ghz

Memory: 2048MB

Graphics: NVIDIA GeForce 7300GT or ATI Radeon X1600, 256 MB

DirectX®: DirectX 9.0 (2008 march)

Hard Drive: 6GB

Sound: DirectX 9.0 compatible

Internet: 512 kbps

Recommended:

Processor: Intel Core 2 Duo 3GHz, AMD Athlon64 X2 3GHz

Memory: 2048MB

Graphics: NVIDIA GeForce 8800 series or ATI Radeon 4800 series, 512 MB

DirectX®: DirectX 9.0 (2008 march)

Hard Drive: 6GB

Sound: DirectX 9.0 compatible

Internet: 1 Mbps

Acum, Steam ne mai ofera un numar de jocuri gratis, dar astea mi s-au parut cat de cat decente si bune la plictiseala. (pe langa TF2)

So, watcha' think? Le-ati incercat careva?

• Upvote 1
  • Downvote 1

fWy1P.gif

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

Am cam uitat de aceste joculete, tre' sa ma reapuc de ele D:.

AC_New_Trailer_Image.jpg

Arctic Combat (AC) este un joc gratuit, un first person shooter dezvoltat de Webzen pentru PC. Scenariul are la baza descoperirea unui zacamant urias petrolifer in zona cercului polar. Ambele puteri sustin ca au dreptul de exploatare, asa ca Al Treilea Razboi Mondial si-a facut debutul. Hartile de lupta vor fi plasat in diferite zone geografice, incepand cu inghetata regiune polara si pana in caldurosul Orient Mijlociu. Arctic Combat va avea mai multe moduri de joc online, PvP, precum si un mod PvE.

Cu alte cuvinte, COD4 gratis. Il voi incerca curand.

http://ac.webzen.com/events/obt/

fWy1P.gif

• 4 months later...
Posted

So, revin cu un nou titlu, si anume Warframe.

120625014453_WARFRAME.jpg

Este dezvoltat de Digital Extremes si ruleaza pe motorul grafic Evolution Engine. Este un third-person shooter si poate fi jucat atat in single player cat si in multiplayer, mai exact CO-OP, iar jucatorul intra in pielea unui "ninja spatial".
Il recomand cu placere, eu il joc de vreo 2 saptamani cred, si e addictive. Si Dan joaca, am vazut :)).

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.