gaby Posted July 8, 2012 Report Posted July 8, 2012 ASUS G55 si G75 au fost testata in premiera de programatorii, testerii si scenaristii din cadrul studioului local Ubisoft. Mai departe, va invit sa vizionat materialul video de mai jos: Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+GodsOtherHand Posted July 8, 2012 Report Posted July 8, 2012 ziceau de Ghost recon. Oricum nu tiai face griji ca nu merge vreun joc momentan love is a verb Love is a doing word
gaby Posted July 8, 2012 Author Report Posted July 8, 2012 Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Pavilion Posted July 8, 2012 Report Posted July 8, 2012 Momentan. Nu prea merită laptopurile gaming: sunt grele, scumpe şi placa video nu poate fi schimbată. În 2-3 ani e îmbătrânit deja.
+GodsOtherHand Posted July 8, 2012 Report Posted July 8, 2012 stiam ca placa video poate fi schimbata.. oricum, cu desktopu stai mai bine, da tot esti limitat in partea de procesor. love is a verb Love is a doing word
+Pavilion Posted July 8, 2012 Report Posted July 8, 2012 Procesorul e quad core Ivy (cu 8 threaduri), deci în gaming nici nu se pune problema că nu duce vreun joc. Placa video nu ştiu dacă poate fi schimbată. De cele mai multe ori e lipită pe placa de bază. Dar am mai văzut şi plăci video în laptopuri legate de MoBo prin slot, gen cum sunt memoriile. DAR, dacă poate fi schimbată, imaginează-ţi cât ar costa una mai bună .
+GodsOtherHand Posted July 8, 2012 Report Posted July 8, 2012 eh, sincer nu cred ca iti faci prea multe griji totusi.. daca ai atatia bani de dat pe un laptop love is a verb Love is a doing word
+Pavilion Posted July 8, 2012 Report Posted July 8, 2012 wow ... placa video e GTX 660M / GTX 670M (lansate anul acesta). Rezistă mult timp. P.S. Specificaţii (la primul nu-mi place că e 15.4" şi Full HD. Full HD pe ecrane mici arată urât din ce zic alţi colegi) P.P.S. 2.78 Kg
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now