Jump to content

Recommended Posts

Posted

2800fix? mai baga ram, inlocuieste placa video cu una putin mai puternica. cumpara si un stick, mai baga un ssd(o sa creasca performanta dramatic).

Ce e acolo e cam ce prinzi.. varianta pe 2600 e buna.. Nu o sa gasesti procesor mai bun de la AMD(fara sa dai o carutza de bani pe performanta putin mai ridicata). Placa video duce tot, da inlocuiesteo. Are doar 4gb de memorie..mai baga inca un modul de 4gb, nu strica.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/519956/

o carcasa te descurci sati alegi. Tre sati placa si cum arata. Nai nevoie de io stiu ce model specializat daca nu faci OC si nu traiesti la tropice..

un DVD rom again..te descurci. eventual cauta unu cu bluray, o sami multumesti peste cativa ani.

cum zicea si pav, baga placa asta video daca iti permiti

http://www.pcgarage.ro/placi-video/palit/geforce-gtx-560-ti-1gb-ddr5-256-bit/

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Am uitat sa zic: rezolutia monitorului e de 1280 x 1024, iar procesorul sa fie intel.

Placa video costa 800 lei inainte. Chiar mai putin, dar in vremea aia nu aveam banii necesari. + ca e indisponibila

Posted

Oameni buni... voi uitați de ssd? Păi dacă nu pui un ssd pt sistemul de operare o să ai un motor de lamborghini pe un trabant fară suparare, dar trebuie un ssd neapărat pt o configurație tare și un hard pt stocare. Plus ca nu inteleg de ce ai cere o placă de 10 milioane când și una ceva mai ieftină o să-ți ducă jocuri tari. La rezoluția ta nu o să simți diferența în jocuri chiar dacă ai o placă video extrem de tare. Plus, cel puțin parerea mea e că ar trebui să iei procesorul si placa de baza cam din aceiași gamă de preț. Un PCI-E 3.0 și USB 3.0 se cere la o configurație tare. Si memorie RAM Dual Chanel ar fi bună 4GB nu cred că ai nevoie de mai multă.

• Moderators
Posted

Alt expert.. pai daca tu cunosti, de ce ne intrebi pe noi ? Si de ce te grabesti sa iti iei calculatorul azi ? Fa si tu un efort si mai asteapta cateva zile pana te decizi complet.. faci investigatii, te asiguri ca toate componentele sunt compatibile, faci calcul la consum.. vanezi oferte .. etc.

Quadro este pentru grafica, si eu stiu la fel. Acum, n-or fi blana la jocuri..

Posted

Eu oamenilor ca tine le-as da ban , sincer. Ai venit la noi (ei , ca eu nu imi bat capu cu copii ca tine) cu o problema . Ei incearca sa te ajute care cum pot si tot tu esti ala de faci misto....

Posted

man. eu iti vand un cacat cu 2800. ce zici. il cumperi?

Quadro sunt placi video facute special pentru chestii stintifice si de specialitate. Sunt extrem de bune (bat orice placa video normala) in acele domenii (ele prefera exactitatea asupra vitezei). Insa intrun joc, vrei viteza in primul rand. So, nu sunt bune.

uite un thread in care nenea vorbeste foarte frumos:

http://forums.whirlpool.net.au/archive/1608287

Invata ca in domeniul IT sunt produse specializate..foarte bune pentru o chestie, dar care put la alta.

Deci da, nu costa degeaba 750 de lei, insa e ca si cand ai bate un cui cu o surubelnitza scumpa (analogie luata din threadul postat anterior :D )

app alex, la 2800 nu merita un SSD> sunt scumpe si iti trebe neaparat si un hdd. Faza cu SSDurile e ca se incarca mai repede. Insa in general, jocu se incarca , dupa care tu cand joci, nu prea apeleaza la hard. eu as alege oricand un procesor + placa video mai buna decat un SSD..

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Care e ideea.. nu are rost să-ți iei ceva scump, daca nu o folosețti la potențialul ei... revin la lamborghini: ai un lamborghini, dar nu poți să mergi mai repede de 100-120 km/h deoarece sunt drumurile proaste. Cam asta e ideea. Nu se merita iei ceva scump numai sa il ei, trebuie să îl și folosești la potențialul lui.

Plăcile quadro sunt cum s-a zis pt grafică (photoshop), editare video, proiectare (2d, 3d) și dacă nu greșesc pt hacking. Hackerii le folosesc să poată sparge mai repede parole sau ceva de genu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.