Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut

am o intrebare.

In prezent nu mai dispun de cablurile audio care fac legatura intre placuta de jos din fata unde pot fi bagate castile si microfonu si placa de baza .

Le-am avut mergea sunetul .. acum nu le mai am le-am dat cuiva ( tot asa nu ii mergea sunetul) si acuma am ramas eu fara ... vreau sa stiu daca pot face sunetu sa se aduda si fara cablurile acestea ?

Imaginile sunt luate dupa net

post-29661-0-22588500-1342070838_thumb.j

post-29661-0-95088100-1342070844_thumb.j

Posted

Adică vrei să pui iar sunet în partea frontală a PC-ului?

Nu. boxele is bagate in spate ... iar cui i-am dat cablurile ... i-a mers sunetu si fara ele cand sia luat unitatea.. dar dupa o reinstalare de windows n-a mai mers sunetul... si a avut nevie de cabluri.

Unitatea pe care sunt acuma nu are deloc cabluri din acelea

iar sunetul merge perfect.

Pai.. daca mufa mergea bine.. si tu ii scoti firele. Ce zici? o sa mai mearga?

Unitatea pe care o folosesc eu acuma nu are niciun fel de cablu din acelea si merge sunetul perfect....

Cealalta de ce n-ar merge?

nu stiu ma gandesc sa nu fie un soft ceva .....

Posted

aha. da, e un driver. Insa si eu am aceasi problema, am renuntat la idee. Nu am reusit sa gasesc driverele pentru asta (stiu ca merg, pentru ca pe Linux merg fara probleme). Daca gasesti o solutie te rog sa postezi si aici :)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

deci fa-ma sa inteleg ... tu ai instalat linux si problema sa rezolvat de la sine?

sau cum.?

aha. da, e un driver. Insa si eu am aceasi problema, am renuntat la idee. Nu am reusit sa gasesc driverele pentru asta (stiu ca merg, pentru ca pe Linux merg fara probleme). Daca gasesti o solutie te rog sa postezi si aici :)

vezi mai jos ca am pus o intrebare:)

Posted

Cand stau pe linux imi merge, deci el are driveru instalat. Dar pe windows nu imi merge.. Deaia am tras concluzia ca , cel putin in cazul meu, problema e de la un driver care lipseste.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Am avut o problema asemanatoare, desi nu am umblat la cubluri. Tot ce-am facut a fost sa bifez "Disable front panel detection in Audio Manager.

REaltek_HD_Audio_Manager.jpg

Merita incercat.

fWy1P.gif

Posted

Eu nu am inteles prea bine problema. Nu ai sunet deloc pentru ca ai scos cablurile dintre front panel si placa de baza ?

Exact. Le-am scos si le-am dat altcuiva(tot asa avea nevoie de ele) .Si oarecum cablurile alea au treaba cu tot sunetul nu doar ala din fata de la front panel. Dar pe de alta parte pe unitatea pe care sunt acum merge sunetul si nu am deloc fire din acelea...

Am avut o problema asemanatoare, desi nu am umblat la cubluri. Tot ce-am facut a fost sa bifez "Disable front panel detection in Audio Manager.

REaltek_HD_Audio_Manager.jpg

Merita incercat.

Sa stii ca nu prea am vazut setarea asta la realtek ac 97 ...poate e doar la realtek hd ..dar am sa incerc.

Posted

Exact. Le-am scos si le-am dat altcuiva(tot asa avea nevoie de ele) .Si oarecum cablurile alea au treaba cu tot sunetul nu doar ala din fata de la front panel. Dar pe de alta parte pe unitatea pe care sunt acum merge sunetul si nu am deloc fire din acelea...

Sa stii ca nu prea am vazut setarea asta la realtek ac 97 ...poate e doar la realtek hd ..dar am sa incerc.

Dap cum ziceam la realtek ac 97 nu gasesti setarea aceea .. nici macar nu gasesti setari...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.