Jump to content

Recommended Posts

Posted

am facut cateva minute burnintest si cpu si gpu...cam 6 min: aceleasi scoruri la gpu si 54-55 C la cpu..usage 100%

merge pc u de 1,5h. am jucat 15 min Hot pursuit si am iesit de frica sa nu se intample iar.. intru in Black ops sa vad

daca se mai stinge..

Posted

noi vrem sa vedem..poate e o problema de software, sau alta componenta... tu testeaza serios cu astea ce tio zis Pav. Daca iara da eroare deaia, e probabil sursa.. daca nu, e altceva.intelegi?

love is a verb
Love is a doing word

Posted

merge de peste 4 h !!!! ...am jucat peste 1 h COD Black Ops....am jucat si hot pursuit..si nu mi s a mai stins...

IT S A MIRACLE ! :))

sa speram ca o tine tot asa...temp sunt normale ..cpu 40/ gpu 49-fan 100%...

Posted

M-am informat puţin şi am aflat că Delta = Chieftec la nivelul surselor.

Cum chieftec fac surse foarte OK, eu zic că merită sursa aia.

Are şi alimentare separată 6 pini.

• Upvote 1
Posted

m am uitat putin la scorurile de amp/V etc.. nush ce sa zic ..prin tutoriale se spune ca cea care are mai mare e mai buna. uita te si tu putin te rog.

P.S. intr o juma de ora vine cineva s o ridice pe a mea..spune mi si mie sigur care e mai buna

• Moderators
Posted

E mai buna decat Raidmax-ul tau. Totusi nu cred ca problema ta e de la sursa. si nici de la temperaturi. E ceva ciudat. Daca pe teste a iesit bine GPU si CPU, o fi ceva Ram..sau placa de baza.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.