Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vreau sa imi pastrez contul de facebook dar vreau sa scot o persoana din lista de prieteni fara ca acesteia sa ii apara ca am exclus-o ci ca nu mai am cont facebook. Se poate face vreo setare ca sa resesc acest lucru?

Posted

Chiar daca ii dai unfriend, nu va fi avertizata. Pe de alta parte, nu te vei mai afla in lista ei/lui de prieteni either.

Ai putea sa-i dai Block (nici in cazul asta nu va fi avertizata), astfel ea/el nu va putea avea acces la nimic legat de tine (practic, daca tu scrii ceva pe wallul ei sau a unui prieten comun, ea nu va vedea). Nu te va putea gasi nici cu numele, daca ar incerca, dar toate acestea se aplica si tie.

Pentru a bloca un user, mergi la Privacy Settings si gasesti Blocked People and Apps in josul paginii.

• Upvote 2

fWy1P.gif

Posted

Chiar daca ii dai unfriend, nu va fi avertizata. Pe de alta parte, nu te vei mai afla in lista ei/lui de prieteni either.

Ai putea sa-i dai Block (nici in cazul asta nu va fi avertizata), astfel ea/el nu va putea avea acces la nimic legat de tine (practic, daca tu scrii ceva pe wallul ei sau a unui prieten comun, ea nu va vedea). Nu te va putea gasi nici cu numele, daca ar incerca, dar toate acestea se aplica si tie.

Pentru a bloca un user, mergi la Privacy Settings si gasesti Blocked People and Apps in josul paginii.

Multumesc mult. Am reusit.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.