Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna lume!!! Cum stiti, mi-am achizitionat un Router Wirless TP-LINK TL-WR841ND . Am vazut ca are in spate sloturi pentru un cablu de retea. Intrebarea mea este daca pot conecta un calculator direct prin fir, adica nu prin Wirless. Va pun la dispozitie cateva poze.

Asa arata router-ul in functiune, fara a introduce cablul de retea ce face legatura intre el si PC.

dsc03859v.jpg

2. Asa arata router-ul conectat la PC prin fir.

dsc03860uq.jpg

Revin... Pot conecta laptop-ul la internet prin fir, cu ajutorul router-ului, si daca da, cum!

Multumesc!

Posted

1. Am sters toate posturile inutile. Vorbiti cum se cuvine, fara certuri, amenintari si alte porcarii. Pavilion, nu ai chef sa ajuti, nu postezi. Gabriel, vorbeste frumos.

2. Uite si manualul router-ului tau: Router Wirless TP-LINK TL-WR841ND manual

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted (edited)

I-am zis să caute pe google. Nu l-am ajutat? Ba da. Dacă căuta pe google, găsea manualul acela în 2 secunde.

/// Ok, dar, de ce nu i l-ai postat tu, de exemplu ?

Ca să inveţe să caute şi el. La multe probleme găseşti rezolvarea pe google şi nu mai umpli forumul cu topicuri inutile.

Edited by Pavilion
Posted

alegi conexiunea pe care wireless-ul tău o poartă (adică numele wireless-ului) şi te conectezi. Atât

P.S. Pune o parolă. Poate mai sunt indivizi care fură net de la tine.

Posted

Realizezi ca prin wireless se pot conecta cate laptopuri vrei, nu? Adica nu esti limitata la unu singur..

app nui mai zi PC, spunei Laptop.

Ai un beculetz care iti arata care din mufele alea e conectata la un comp? (mie de ex, cand conectez mufa 1 se aprinde un bec corespunzator mufei 1). Ia vezi, ai si tu?

love is a verb
Love is a doing word

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.