Jump to content

Problema/nelamurire Site De Filme Online


Kryss

Recommended Posts

Salutare,am si eu o problema dar mai bine zis o nelamurire,m-am hotarat de ceva timp sa imi deschid un site de filme online unde pot fi vizionate online,vreau sa stiu si eu daca pot face asta la orice firma de hosting?Si daca reusesc as vrea sa folosesc ca platforma wordpress,dar pe langa asta mai trebuie vreun script special pentru a uploada filmele sau?Astept raspunsuri si multumesc pentru timpul acordat!

Link to comment
Share on other sites

Salut,

Pentru inceput, cred ca ar trebui sa stii ca: activitatea de a distribui filme pe internet – indiferent ca vorbim despre filme online sau filme oferite spre descarcare pe propriul PC – este legala numai daca distribuitorul a obtinut acest drept din partea producatorului prin semnarea unui acord in acest sens.

Art. 139^8

Constituie infractiune (...)punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, astfel incat publicul sa le poata accesa in orice loc sau in orice moment ales in mod individual.

Apoi, dupa ce te-ai familiarizat cu aceste lucruri, in principiu, da, iti poti gazdui site-ul la orice firma de hosting ce iti indeplineste cerintele (banda mare in principal). Daca vrei sa gazduiesti filmele pe serverul tau, atunci iti trebuie clar si un spatiu foarte mare, si, nu poti merge pe gazduire shared ci pe VPS(-uri).

In legatura cu scriptul, ar trebui sa poti folosii si WordPress (cu o tema specifica), insa, poti sa te uiti si peste: Free PHP Movie Script, sau PHP Melody.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Multumesc frumos,am inteles si mai am o intrebare cunosti vreun script pentru wordpress,adica atunci cand intrii pe site sa porneasca o melodie automat?Dar sa fie ceva ascuns fara playere sau alte chestii de genul acesta,nu folosesc de mult platforma asta si nu cunosc toate chestiile despre ea.Multumesc inca o data.

Link to comment
Share on other sites

Ai putea face asta utilizand un cod de genul celui de mai jos pe pagina unde doresti sa cante melodia:

<embed autostart="true" hidden="true" loop="true" src="http://adresa.mp3"></embed>

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Ai putea face asta utilizand un cod de genul celui de mai jos pe pagina unde doresti sa cante melodia:

<embed autostart="true" hidden="true" loop="true" src="http://adresa.mp3"></embed>

si in loc de http://adresa.mp3 ce ar trebui sa bag mai exact daca poti sa imi arati un exemplu pentru ca mi se pare ca am mai incercat dar nu a mers.

Link to comment
Share on other sites

vezi ca poate deveni enervanta o melodie de fundal, mai ales una pe care nu o poti opri.. mai ales daca in momentul respectiv mai vezi si un film. Cat despre filme online nu-ti recomand sa ti le hostezi tu deorece e foarte foarte scump un hosting mare plus ca e si mai periculos cu privire la drepturi de autor. Mai bine pe hostezi peteava.ro sau alte site-uri de gen. Megavideo era bun, dar l-a inchis FBI-ul.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Da m-am interesat mai bine astazi despre chestia asta si intradevar trebuie sa ai unele aprobari ca nu e de joaca cu legea.

#In legatura cu melodia pe fundal o vreau pentru altceva dar am bagat codul in index.php al temei wordpress cu tot cu link spre melodia din calculator dar degeaba tot nu imi merge nu inteleg cum pot sa fac sa mearga am mai cautat si prin alta parte dar degeaba.

Link to comment
Share on other sites

Link-ul pe care trebuie sa-l folosesti in cod nu trebuie sa fie spre melodia din calculator.

Melodia trebuie urcata pe host, dupa care pui link catre ea (catre locatia de pe host). De exemplu, site-ul tau este kryss.ro, in root-ul (radacina/acolo unde se afla si fisierul index.html sau index.php) site-ului pui melodia test.mp3, iar codul ar trebui sa arate asa:

<embed autostart="true" hidden="true" loop="true" src="http://www.kryss.ro/test.mp3"></embed>

  • Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.