Jump to content

Recommended Posts

Posted

Facebook monitorizează mesajele private şi poate să anunţe autorităţile, dacă există suspiciuni. Până acum, acest lucru era doar un zvon neconfirmat, dar a apărut şi dovada.

cartoon-why-mark-changed-facebook-privacy.png

Agenţia Reuters, citată de Le Monde, relatează povestea unui bărbat care a fost arestat de către poliţie şi acuzat că a avut o discuţie privată cu un minor, în mesageria privată a reţelei Facebook. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, i-a dat întâlnire unui băiat de 13 ani, fiind suspectat de pedofilie. Suspectul, un american din Boston se află acum în arest.

Echipei de monitorizare a Facebook a urmarit conversatia scanata de un instrument automat si a alertat, apoi, politia.

Pe pagina oficiala Facebook, unde sunt precizate obligatiile utilizatorilor, Facebook afirma ca "sistemul poate sa fie obligat sa faca schimb de informatii cu institutiile, atunci cand exista indicii ca aceste masuri sunt necesare pentru a preveni frauda sau alte activitati ilegale".

Sursa: jurnalul.ro

Cam asta ti-e si cu intimitatea. Sa inteleg ca daca eu glumesc cu un prieten si deschid un subiect pe tema "Hai sa dam foc Casei Albe", ma trezesc cu trupele speciale la usa? =))

• Upvote 1

fWy1P.gif

• Moderators
Posted

Cel putin trupele speciale.. :D

Eh, e facut un sistem de alerta, nu sta nimeni sa verifice fiecare mesaj. Sunt anumite cuvinte cheie, care folosite in anumite contexte dau alerta la facebook. Asa cred.

Posted

Eu auzisem ca e asa ceva si la serviciile secrete. Asculta telefoanele un robot si raspunde si inregistreaza automat discutia daca aude anumite cuvinte cheie precum bomba si asasinarea presedintelui sau asa ceva. Dar daca nu e neaparat un robot si e un baiat destept care asculta? Pai gandeste-te daca discuti cu un prieten si zici ca tipa aia e o bomba cum ar fi sa vina trupele speiale peste tine. :))

• 3 weeks later...
Posted

Facebook, a ajuns o porcarie, din punctul meu de vedere. Inainte merita sa ai cont pe facebook, dar acum a devenit prea urata chestia asta. A ajuns gen fostul Hi5. Sunt contra facebook!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.