Jump to content

Facebook Monitorizează Mesajele Private.


Lus

Recommended Posts

Facebook monitorizează mesajele private şi poate să anunţe autorităţile, dacă există suspiciuni. Până acum, acest lucru era doar un zvon neconfirmat, dar a apărut şi dovada.

cartoon-why-mark-changed-facebook-privacy.png

Agenţia Reuters, citată de Le Monde, relatează povestea unui bărbat care a fost arestat de către poliţie şi acuzat că a avut o discuţie privată cu un minor, în mesageria privată a reţelei Facebook. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, i-a dat întâlnire unui băiat de 13 ani, fiind suspectat de pedofilie. Suspectul, un american din Boston se află acum în arest.

Echipei de monitorizare a Facebook a urmarit conversatia scanata de un instrument automat si a alertat, apoi, politia.

Pe pagina oficiala Facebook, unde sunt precizate obligatiile utilizatorilor, Facebook afirma ca "sistemul poate sa fie obligat sa faca schimb de informatii cu institutiile, atunci cand exista indicii ca aceste masuri sunt necesare pentru a preveni frauda sau alte activitati ilegale".

Sursa: jurnalul.ro

Cam asta ti-e si cu intimitatea. Sa inteleg ca daca eu glumesc cu un prieten si deschid un subiect pe tema "Hai sa dam foc Casei Albe", ma trezesc cu trupele speciale la usa? =))

  • Upvote 1

fWy1P.gif

 

Link to comment
Share on other sites

Eu auzisem ca e asa ceva si la serviciile secrete. Asculta telefoanele un robot si raspunde si inregistreaza automat discutia daca aude anumite cuvinte cheie precum bomba si asasinarea presedintelui sau asa ceva. Dar daca nu e neaparat un robot si e un baiat destept care asculta? Pai gandeste-te daca discuti cu un prieten si zici ca tipa aia e o bomba cum ar fi sa vina trupele speiale peste tine. :))

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.