Jump to content

Recommended Posts

Posted

Google Nexus 7 combina hardware-ul premium, conceput de ASUS, cu cea mai recenta versiune Android si divertismentul din Google Play. Dezvoltata in colaborare de ASUS si Google, Nexus 7 este prima tableta de 7" din lume cu procesor quad-core. A fost construita sa aduca utilizatorilor cea mai buna oferta de la Google intr-un pachet subtire si portabil, usor de manevrat.

Asa cum spuneam si mai sus, Nexus 7 vine cu un procesor quad-core, NVIDIA Tegra 3, ceea ce inseamna ca totul va fi mai rapid, paginile se vor incarca repede, jocurile vor avea un raspuns mai bun si claritate, iar rularea aplicatiilor multiple va fi floare la ureche. Procesorul grafic GeForce cu 12 nuclee ofera grafica avansata, in timp ce design-ul patentat 4-PLUS-1 ofera eficienta si performanta maxima atunci cand e necesar.

googlenexus7unbox.png

Cu un ecran de inalta rezolutie 1280x800, capabil sa redea culori vibrante, Nexus 7 aduce la viata aplicatiile, jocurile, carțile si filmele. Noua tehnologie ASUS TruVivid imbunatateste calitatea culorilor si luminozitatea, in timp ce panoul IPS ofera grafica detaliata si precisa, cu unghiuri largi de vizualizare de 178 de grade. Sticla rezistenta la zgarieturi Corning FIT si carcasa texturata ce previne alunecarea asigura robustetea incredibila a tabletei Nexus 7, intrunind cerintele utilizatorilor dinamici. Oferind o autonomie de 9.5 ore, avand un profil de numai 10.5mm si cantarind 340 grame, tableta are portabilitatea unei carti, fiind insa conectata la continutul digital din intreaga lume.

Jocurile sunt imbunatatite de senzorii lui Nexus 7, care includ giroscop, accelerometru si NFC, precum si un ecran sensibil in 10 puncte. Utilizatorii pot explora peste 600.000 de aplicatii si jocuri disponibile in magazinul Google Play.

googlenexus7unbox2.png

In concluzie, as incheia acest articol prin mentionarea punctelor tari si punctelor slabe ale tabletei:

• Puncte tari:
    - Este rapida. Cea mai rapida dintre toate tabletele Android existente in piata la ora actuala. Probabil ca aceasta viteza vine si din faptul ca-i singura la ora actuala care ruleaza Android 4.1 Jelly Bean.
    - Dimensiunea display-ului de 7 inch poate fi pe placul multora, puncteaza la portabilitate. 10.1 inch in diagonala ecranului s-ar putea sa fie prea mult pentru unele persoane. Tableta Google cu cele 340 de gr. ale sale poate fi usor pusa intr-o geanta si dusa in diverse locuri.
    - Interfata dezvoltata de catre Google merge fara probleme si impresioneaza;
    - Se simte foarte bine in mana, materiale si fabricatie de calitate pentru un pret situat sub 200 dolari;
    - Vorbim de un device din seria Nexus care va primi update-urile Android inaintea tuturor;
    - Pretul de achizitie de doar 199 dolari si se ofera un credit de 25 dolari de utilizat in Google Play, pentru a ni se deschide apetitul pentru continutul de acolo.
  • Puncte slabe:
    - Aplicatiile pentru tablete Android sunt la un nivel foarte scazut, deocamdata. Multe aplicatii dezvoltate mai ales pentru telefoane Android nu dau bine pe un display de 7 inch cu rezolutie 1280×800 pixeli. Aplicatia Facebook este o exceptie de la regula din acest punct de vedere;
    - Aplicatiile se inchid subit in unele cazuri si pe Android 4.1 Jelly Bean;
    - Spatiu de stocare de doar 8 / 16 GB si posibilitati reduse de a suplini lipsa de spatiu.

Bonus, un review video creat de catre cei de la mobileburn:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Imi place. Insa totusi, aplicatiile sunt cele care fac un sistem de operare cu adevarat util.. Aici sta cam prost.

Zic asta deoarece Java nu e cel mai rapid din lume.. Plus ca aplicatiile trebuie sa fie constiente de faptul ca se afla pe un quad-core pentru a putea profita de hardware la maxim.. Si cum majoritatea aplicatiilor din Play nu sunt facute in echipe mari, capabile sa optimizeze codu, vor fi cel mai probabil scrise cu cat mai putine fire de executie..

Totusi, vreau si eu una :((

love is a verb
Love is a doing word

• Moderators
Posted

Eu am iphone4, si colegul care a plecat mi-a lasat un samsung. Asta inseamna ios + android. Crede-ma ca dupa 3 luni de ios nu mai stiu altceva. Am intrat prin android, nici macar nu stiu cum sa-mi configurez mail-ul. Androidul e mult mai tare, spun unii, dar vreau sa vad un samsung ca sa ma pot juca pe el o perioada.

Posted

Hmm, eu sunt posesor de Samsung (Android), si, cand am pus mana pe un iPhone (3GS, ce-i drept) si am inceput sa umblu prin el, incepuse sa ma enerveze sistemul de operare, mi se parea ca multe nu sunt la locul lor. :-s

Multe setari mi se par mult mai simple si bine aranjate pe Android decat pe iOS, dar, asta poate tine si de obisnuinta...

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

la fel te simti si cand treci de la windowsXP la windows7..

Apple are avantaju ca foloseste programe ce vorbesc direct cu partea hardware, pe cand android este defapt o masina virtuala Java. De aici si diferenta de viteza.

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.