IoNuTzy Posted July 16, 2012 Report Posted July 16, 2012 Salut am i eu o problema cu themele pe ipb 3.2.2 deci orice thema asi baga pe index apare totu bine dar cand vreau sa intru in topicuri mise vede pagina alta si nuj dece ma puteti ajuta va rog frumos ? Specific ca pe thema IP.BOARD merge totul perfect doar pe cele cele bag eu nu merge P.S Inaint mergea dar dintr-o data nu mai merge Comunitatea Cruciatii.Ro
gaby Posted July 17, 2012 Report Posted July 17, 2012 Incearca un Recache and Rebuild din ACP. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
IoNuTzy Posted July 17, 2012 Author Report Posted July 17, 2012 Incearca un Recache and Rebuild din ACP. Am incercat de vreo 10 ori Comunitatea Cruciatii.Ro
IoNuTzy Posted July 17, 2012 Author Report Posted July 17, 2012 Am incercat de vreo 10 ori Am rezolvat puteti da T/C Comunitatea Cruciatii.Ro
gaby Posted July 18, 2012 Report Posted July 18, 2012 Ai putea sa scrii si ce anume a functionat ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
IoNuTzy Posted July 22, 2012 Author Report Posted July 22, 2012 Ai putea sa scrii si ce anume a functionat ? Era bifat la Enable content caching optiunea NO si am bifat optiunea YES si a mers 1 Comunitatea Cruciatii.Ro
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now