Jump to content

IoNuTzy

Members
 • Posts

  35
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

IoNuTzy last won the day on July 23 2012

IoNuTzy had the most liked content!

IoNuTzy's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

4

Reputation

 1. Salut vreau sa modific si eu culoarea la acel text "TEST" scris de mine. P.S Tema a fost in totalitate pe alb si modificata de mine.
 2. Daca te referi la aranjarea subforumurilor ai aici
 3. pai iti trebui datele de la webhosting pentru a te conecta la host pui ip-u de la host in general cam toate au ftp.numelefirmeidehosting.ro username: useru de la acp-u webhosting-ului si parola la fel.
 4. iti recomand filezilla este cel mai folosit
 5. licenta o cumperi de aici: http://www.invisionpower.com/apps/board/ iar pentru indicator scri pe google "download group name indicator ipb 3.4x ( in loc de 3.4x pune versiunea pe care o ai tu )
 6. www.cruciatii.ro -Forum -Cruciatii.Ro - Public server 4 Coloane BoardIndexTemplate http://www.girlshare.ro/33521521
 7. Nu vreau tema. vreau doar sa modific pozitia la butoane si la login user exact cum are tema animate. Prima imagine este tema mea iar eu vreau sa fac tot headeru cum e in a 2-a imagine
 8. Salut, de ceva vreme ma tot chinui sa schimb un header la o tema si nu reusesc... vreau sa inlocuesc headerul acesta cu acesta Ca sa fiu mai inteles vreau ca tot ce se vede in imagine ordinea aranjari butoanelor stilu absolut tot. Astept ajutorul dumneavoastra
 9. da tot ipb am avut am facut si asa am inlouit in conf_global.php dar mise vede alb forumu o data modificat alta solutie nu este ?
 10. Salut tuturor decurand am avut nijte probleme cu forumul a trebuit sal sterg forumul din cauza virusilor si l-am reinstalat din nou si asi vrea ca sa am aceleasi date dupa fostul forum este vreo posibilitate de a converti baza de date ? Daca nu spunetimi ce table trebuiesc inlocuite in baza de date pentru a ajunge la rezultatul dorit ? multumesc mult.
 11. Multumesc . Sarbatori Fericite tuturor ! Problema e ca nu vreau sa arate asa ce am eu arata alfel deci ast in continuare ajutor asa arata mesaju http://imageshack.us/photo/my-images/542/20475970.png/
 12. Deci problema mea e urmatoarea nu pot sa fac acest mesaj sa apara doar vizitatorilor care nu sunt logati am incercat in toate modurile stiute de mine dar nam reusit asi fi recunoscator daca m-ati putea ajuta Multumesc <if test="($this->settings['guestMessage']=='yes') AND !($this->memberData['member_id'])"> <div class="guestMessage"> <strong>Bun venit pe ****** Romania</strong>, recomandam navigarea cu <a href="http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/">Mozilla Firefox</a> sau <a href="https://www.google.com/intl/ro/chrome/browser/?hl=ro">Google Chrome</a></strong><br> Inregistreaza-te acum pentru a avea acces la intreg forum. o data inregistrat si autentificat, vei putea crea topicuri,puteti da reply-uri la subiectele existente,puteti da reputatie membrilor, puteti da mesaje private, puteti pun status, modificare profilului dumneavoastra dupa bunul plac si multe altele. Dacă aveți deja un cont, <a href="http://www.*********.ro/forum/index.php?app=core&module=global&section=login">login here</a> - sau <a href="http://www.********.ro/forum/index.php?app=core&module=global&section=register">create new account</a> Gratuit astazi! </div> </if>
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.