Jump to content

Alex Crz

Members
 • Posts

  32
 • Joined

 • Last visited

Alex Crz's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

 1. Salutare. Stiu ca intrebarea mea este putin cam ciudata, dar se intampla sa aveti vre-un tutorial cum pot creea un search cu selectii si pe ce platforma pot folosii?
 2. Rezolvat. Multumesc frumos !
 3. Buna ziua. Am creeat un fisier index.html pe care vreau sa-l folosesc ca homepage si la butonul forum am adaugat domeniu.ro/index.php? deoarece nu am domeniu.ro/forum si homepage vreau sa fie simplu pe domeniu.ro.. Doar ca am adaugat index.html in public_html dar nu mi-o arata , daca sterg index.php imi arata homepage dar nu merg redirectiile la butoane.. Din ce cauza sa fie ? Multumesc Anticipat !
 4. Salutare. Am facut grupurile , dar am vazut ca unii au in template numele grupurilor cu " href " si ii duce exact la membrii din grupul acela. Unde gasesc aceea adresa? http://s24.postimg.org/tcjc57w6d/grade.png
 5. Cand dau New topic / Edit imi apare asa: http://s11.postimg.org/dbar99ocz/Capture.png. Nu imi apar butoanele, nu imi apare nimic... Ce pot face ? Multumesc anticipat !
 6. Am cerut un sfat , un diagnostic nu replici de " smecher " ! P.S : Se scrie " Spune-i"
 7. L-am avut la tara si a fost o furtuna intr-o noapte si un fulger a lovit un transformator din apropiere.
 8. Buna ziua , am si eu un laptop HP pavilion ZD8000 si a trasnit in el , si se restarteaza continuu . Cand ii scot memoria RAM si HDD merge in gol , dar nu am imagine iar cand ii bag memoria RAM fara HDD merge tot la fel , face la fel in ambele sloturi pt RAM. Care poate fi cauza? E posibil sa aiba si procesorul ceva?
 9. Cum pot face asta la nivel de clasa a X-a , folosind include-ul <iostream> ? P.S : Folosesc CodeBLOCK's
 10. Acum nu imi mai apar fisierele la System , in lista din stanga , unde este system settings , nici la look&fell ... cum pot remedia?
 11. Acum am alta problema , cand dau pe " System " nu`mi mai apare acea lista in stanga cu System settings si toate cele
 12. Buna ziua. Am vazut pe unele forumuri ca au grupuri cu anumite permisiuni : Ex: Moderator turism -> Poate modera doar la sectiunea " Turism " Mentionez ca am platforma IpB 3.4.6. Cum pot face si eu asta ?
 13. Da , am schimbat si-mi da acelasi lucru...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.