Jump to content

Recommended Posts

Posted

Aseară mi-am reinstalat Windwos-ul, din cauze multiple. Am început sa îmi instalez toate programele/driverele necesare. Am ajuns și la Romanian Language Pack. L-am instalat în toate modurile posibile și imposibible, am dat reboot calculatorului, dar nimic. Tot în limba engleză a rămas. Știe cineva dacă e vreun bug sau altceva?

:pope:

• Upvote 1

Posted

Cum nu mai functioneaza ?

Dupa descarcarea si instalarea pachetului lingvistic (Control panel ->system and security -> Windows update -> Optional updates -> Romanian language pack) dorit ai posibilitatea sa alegi limba de afisare mergand in: Control panel -> Change display language -> Choose a display language.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Din cate stiu eu doar Windows 7 Ultimate are si pachetele de limba. Spre exemplu la Pro, nu pot sa fac modificari in acest sens. Doar la instalare ma intreaba in ce limba sa-l instalez.

Sfatul meu pentru tine Gabrye32, e sa il lasi in engleza. Ce-a mai cautat limba straina in momentul de fata, este engleza. Invata engleza cat esti tanar, ca mai incolo nu o sa mai ai timp.

• Upvote 1
Posted

Asa este, Windows 7 Professional nu permite standard modificari ale limbii.

Cu toate acestea, se poate realiza schimbarea limbii cu ajutorul unor artificii :-, ca de exemplu:

How to change default language on Windows 7 Professional:

1. Download the MUI for your Language. Example i would the France language i need the fr-FR package.

2. For download do you have a 2 possibilities:

a. http://msdn.microsoft.com for MSDN Subsribers

b. I suggested this page: http://www.solidblogger.com/windows-7-language-pack-download-install-tutorial/

Note: I download the fr-fr package on C:\lp.cab

3. After Download do you need the following to type in the CMD (Run As Administrator):

DISM /Online /Add-Package /PackagePath:C:\lp.cab
bcdedit /set {current} locale fr-FR
bcdboot %WinDir% /l fr-FR[/code]

4. Remove from the Registry the en-EN language settings (CMD->regedit.exe)

[b]HKEY_LOCAL_MACHINE->SYSTEM->CurrentControlSet->Control->MUI->UILanguages[/b]

5. Click on the en-EN label and this registry child.

6. REBOOT the OS.

7. Enjoy the francais Windows 7 Professional.

sau: http://www.intowindows.com/how-to-install-language-pack-in-windows-7-professional-edition/

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.