Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prin decembrie 2012 Google Street View a fost introdus si in Romania, insa pe atunci au fost incluse in program doar cele mai mari orase din tara. In momentul de fata, actiunea se extinde si pentru orase mai mici, dar cu peste 50.000 de locuitori. Asadar, printre orasele care vor fi scanate de masinile Google se numara: Craiova, Focsani, Baia Mare, Ramnicu Valcea, Alba Iulia, Galati, Deva, Hunedoara, Sfantu Gheorge si Zalau. Astfel, se vor acoperi peste 40.000 Km de drum asfaltat:

googlestreetviewcar.png

Pe langa asta Google Romania a introdus si tricicleta Street View, Google Trike, gata sa ajunga in locurile unde o masina nu poate merge. Ea va poza obiective turistice precum parcul national Retezat, centrul istoric al Sighisoarei, bisericile de lemn din Maramures, manastirile din Moldova, castelul Peles, cheile Bicazului si alte zone de interes turistic:

googlestreetviewbike.png

Cea mai buna alternativa, pana in momentul de fata, pentru Google Street View in Romania este Norc.ro, care are si o acoperire mai buna, pana acum.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Ce chestie. La 15 km de Brasov e un orasel Rasnov, care nu cred ca are mai mult de 2000 de locuitori si are street view... de vreo un an cel putin.

LE: my bad,se pare ca rasnovul e mai mare decat credeam eu. Prefectul Brasov zice ca in 2010 avea ~17000, dar nu cred ca s-a ajuns la 50.000... desi negriciosii au inceput sa apara la numar :))

Posted

Am vazut si eu azi masina Google Street View prin satul Râpa, com. Tinca din jud. Bihor. :clap:

Era bluemarin, cu inscriptii google maps si street view si avea un "glob" cu camere foto deasupra pe ea.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.