Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am si eu o problema, nu stiu daca este de la mine sau de la IPB :(, cand un user se inregistreaza pe forum, nu primeste linkul de confirmare :((

Ce sa fac?

Posted

Admin CP ---> Vezi ca sus in dreapta ai SEARCH VJd7F.png(dai pe el)----> Scrii REGISTER ---> Iti va aparea o caseta unde scrie SETTINGS 52aTn.png(dai pe ea) ----> SI acum dai pe "Get notified when a new user registers via email" (iti va aparea asa HXGTJ.png) si bifezi la punctul 2 YES (si iti va arata asa F1RcB.png)

Sper ca te-am ajutat!!

Daca nu reusesti ma poti contacta la adresa urmatoare: danpaceagiu@yahoo.com !! Multumesc!!

Posted

Ceea ce i-ai spus tu, va face sa primeasca o notificare (un mail) in momentul in care un utilizator se inregistreaza pe forum. Asta presupune ca el sa activeze conturile persoanelor care se inregistreaza, ceea ce poate deveni enervant atat pentru utilizatori cat si pentru administrator(i).

Daca serverul de gazduire nu are functia PHP Mail activa, nu se vor putea trimite email-uri prin aceasta metoda.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.