Jump to content

Reinstalare Windows 8 Fara A Pierde Aplicatiile Sau Fisierele Personale.


Recommended Posts

De cele mai multe ori reinstalarea sistemului de operare se doreste a fi evitata, in primul rand din cauza consumului de timp liber. Windows 8 beneficiaza de 2 caracteristici noi, Refresh si Reset PC, care, desi promit o administrare mai eficienta a timpului si o restaurare completa a sistemului (in cazul optiunii Refresh fara a pierde aplicatiile instalate si fisierele personale), in majoritatea cazurilor sistemul functioneaza mai greoi sau incepe sa dea erori dupa folosirea acesto feature-uri, iar in ceea ce priveste timpul, poate dura chiar mai mult decat o reinstalare de pe DVD.

Ei bine, mai exista de asemenea si posibilitatea crearii unei imagini de backup, cu ajutorul careia putem restaura sistemul la starea din momentul crearii imaginii respective, insa numai crearea imaginii poate dura pana la o ora, iar restaurarea tot cam atat. Desi dintre solutiile de mai sus este recomandata folosirea imaginii de back-up, in ciuda consumului mare de timp, o solutie mult mai rapida de creare a unui backup de sistem si de restaurare a sistemului folosind backup-ul respectiv este folosirea RecImg Manager: :link: [ Download ]

* RecImg Manager nu este compatibil decat cu sistemul de operare Windows 8.

recimgwindows8backuprec.jpg

Fata de alte utilitati cu ajutorul carora pot fi create backup-uri pentru sistemul de operare Windows 8, care creaza snapshot-uri ale sistemului la un moment dat si pot cauza pierderi de date (mai ales daca vorbim de documente create sau modificate dupa crearea backup-ului), RecImg Manager nu cuprinde in imaginile de backup decat fisierele Windows si aplicatiile instalate, ceea ce inseamna ca toate fisierele personale raman intacte – nimic nu este modificat, nimic nu este pierdut. In plus, backup-urile create cu RecImg Manager sunt mult mai mici in comparatie cu backup-urile create cu alte astfel de software-uri.

Interfata RecImg Manager, simpla si intuitiva, este inspirata din interfata Metro a sistemului de operare Windows 8, si are doua optiuni: Backup si Restore. Cu ajutorul acesteia, reinstalarea/restaurarea sistemului de operare se face usor si rapid, indiferent daca vorbim de dispozitive touch-screen sau de traditionalele desktop-uri, cu mouse si tastatura.

recimgwindows8backuprec.jpg

Backup-urile create pot fi salvate atat local, cat si pe un drive din retea sau pe FTP:

recimgwindows8backuprec.jpg

In cazul in care veti dori sa faceti restaurarea sistemului, dati click pe Restore si vor fi afisate toate backup-urile disponibile, in functie de locatie si de datele la care au fost create:

recimgwindows8backuprec.jpg

In incheiere, va voi mai spune ca RecImg Manager poate fi setat sa faca automat backup-uri la intervale de timp programate si, de asemenea, poate sterge automat imagini de backup mai vechi, pentru a salva spatiu pe HDD:

recimgwindows8backuprec.jpg

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.