Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua, as dori sa schimb si eu parola de Yahoo! Messenger si Yahoo! Mail. Cum as putea proceda, si, desigur exista vreun risc sa am probleme inainte sau dupa aceea ?

Va multumesc!

Posted

yahoo.com apoi la numele tau (dreapta sus ) ti mousu..edit profile sau editare cont(tine mousu deasupra pozei/avatarului). Si in stanga o sati apara optiunea change password.

La ce riscuri/probleme te referi?

love is a verb
Love is a doing word

Posted

In primul rand, te autentifici pe Yahoo! Mail: http://mail.yahoo.com

Dupa aceea, in coltul din stanga sus, dai click pe numele tau (sagetica). Ti se va afisa un meniu, din care alegi optiunea Account Info:

yahoomailaccountinfo.png

Ti se va deschide o noua fereastra in care ti se va cere sa verifici parola (actuala), asadar, o tiparesti:

yahoomailverifypassword.png

Odata tiparita, ti se va deschide o pagina la fel ca cea de mai jos de unde selectezi optiunea Change Your Password:

yahoomailchangepassword.png

Ti se va deschide o noua pagina in care ti se va cere sa introduci parola curenta, noua parola, dupa care confirmarea noi parole.

P.S: Nu exista niciun risc dupa schimbarea parolei sau inainte.

• Upvote 2

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted
:) Va multumesc mult dar nu trebuia sa se inghesuie toata lumea,era de ajuns 1 :D . Am glumit. OK va multumesc mult pentru ajutor si sper sa fie de mare ajutor tuturor cititorilor nostri. Pentru mai multe intrebari va rugam sa va adresati aici pe forum la acesta sectiune creata special pentru voi,cei care aveti intrebari probleme si de ce nu sugestii pentru toti ! Va vom raspunde cat putem de repede si de ce nu va vom comfirma cele spune de voi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.