Jump to content

Recommended Posts

Posted

Asa cum am spus si aici: , versiunea pentru PC a jocului a fost lansata pe 27 iulie 2012.

Asadar, daca aveti jocul Prototype 2 si simtiti nevoia sa trisati sau pur si simplu aveti nevoie, va pun la dispozitie mai jos un trainer care va va ajuta in acest sens (pe masura ce vor mai aparea, acest topic va fi actualizat).

logoprototype2.png

Download Prototype 2 Promo Trainer +1: :link:

Download Prototype 2 Trainer +6: :link:

Instructiuni utilizare:

Descarcati si dezarhivati trainer-ul dupa care, intrati in joc, si apasati tasta F1 in momentul in care va este afisat meniul jocului. Ar trebui sa auziti o voce spunand "Activated". De acum, veti putea utiliza trainerul folosind tasta corespunzatoare efectului.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 2 weeks later...

Posted

Un alt trainer este de acum disponibil +6 Trainer (a fost actualizat primul post). Tastele si efectele pentru acesta sunt:

NP1 - unlimited ammo

NP2 - unlimited health

NP3 - 1hit kill

NP4 - add xxxx points

NP5 - super jump

super jump 1 or 2

NP6 - ghostmode

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 3 weeks later...
Posted

pei...am luat primul trainer(Prototype 2 Promo Trainer +1) l-am deschis, dupa am intrat in joc am apasat F1 si am auzit o voce zicand "Trainer Activated" si am incercat cu numpad 1,2,3,4....etc si nu a mers niciuna. trebuie sa scriu undeva anume?sau sa apas astea cand sunt in menu sau cand sunt in joc? va rog "Help" :stars:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.