Jump to content

Recommended Posts

Posted

AJUT FORUMURI PENTRU CE-I CARE NU STIU SA FACA!

CATEGORII

SUB-FORUMURI

SI ALTELE

PENTRU DETALII george_yo1994@yahoo.com sau ro cum va vine mai usor LUCREZ DOAR IN IPS SAU IP BOARD IN ALTELE NU MA BAG

cand imi da-ti add va rog sa nu ma stresati cu massuri fara nici un rost dau ignore :) .

Astept add-ul vostru daca doriti ajutor din partea mea.

• Downvote 1

Posted

UPDATE - 02.08.2012 !

ID NEW : onemuiscroton@yahoo.ro acolo ma gasiti , nu mai merge ace-l id de mai de sus !

P.S: Sorry de post pe care l-am adaugat dar nu mai merge id-ul ala si nici butonu de edit vad ca nu merge la USERI la anunt sa editez un anunt!

• Downvote 1
  • 1 month later...
  • Moderators
Posted

AJUT FORUMURI PENTRU CE-I CARE NU STIU SA FACA!

cand imi da-ti add va rog sa nu ma stresati cu massuri fara nici un rost dau ignore :) .

ID NEW : onemuiscroton@yahoo.ro acolo ma gasiti , nu mai merge ace-l id de mai de sus !

P.S: Sorry de post pe care l-am adaugat dar nu mai merge id-ul ala si nici butonu de edit vad ca nu merge la USERI la anunt sa editez un anunt!

grea e limba română :)):)) :))

P.S. Nu-l recomand pe omu' ăsta.:

1. Are un limbaj dă mahala (te jigneşte în cel mai jalnic mod)

2. Eram moderator pe un forum unde el era super moderator (oricum era pişpirel forumu'), şi nu ştiu ce i-a spus unui fondator de m-a banat chiar şi pe IP. Deşi mă durea fix în c*r că m-o banat, tipu' era aşa de pasionat de banu' meu că a făcut o conferinţă între mine, el şi fondatoru" forumului ăla. :)).

Ce să-i ceri unui asemenea individ?

Posted

Courage, "l-am" chiar asa se scrie. Nu stiu cum l-o fi nimerit dar l-a nimerit. In rest ai observat bine. :)

Tipul ajuta forumuri din cate vad, nu oameni.

Analfabetii ar trebui banati si trimisi in scoala primara din nou. N-au decat sa repete clasa a 1-a pana la 60 de ani si pe urma sa iasa la pensie. Macar nu incurca pe nimeni.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.