Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kit-ul de instalare final Windows 8 RTM a ajuns deja pe internet.

Versiunea în cauză poartă terminaţia N, fiind o copie Windows 8 Enterprise livrată fără componenta Windows Media Player. Ediţiile N pentru sistemul de operare Windows au fost create de Microsoft în urma presiunilor făcute de Comisia Europeană în anul 2004, când a fost impusă eliminarea componentei Media Player pentru a da utilizatorilor mai multă libertate în alegerea unei aplicaţii care să îndeplinească rolul de media player. Desigur, cei care preferă totuşi alternativa Windows Media Player oferită de Microsoft, pot instala aplicaţia în urma unui download separat.

windows8logolarge.png

Posted

Intr-adevar, versiunea RTM (release to manufacturing) a lui Windows 8 este gata. Cu alte cuvinte, dezvoltarea Windows 8 a luat sfarsit si Microsoft va incepe sa-l trimita integratorilor. Tot cu aceasta ocazie Microsoft va face Windows 8 disponibil pentru programatori, testeri si dezvoltatori. Incepand cu data de 15 august 2012 Windows 8 va putea fi descarcat de pe TechNet si MSDN, evident de catre cei care au acces.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Va invit sa vedeti mai jos un filmulet care ne arata "fata" noului sistem de operare. Clipul a fost postat de un utilizator care a instalat versiunea scapata pe Internet pe Youtube si se pare ca este realizat pe o tableta:

l-am avut si eu instalat, e chiar ok, dar am ramas pe 7, pana apar drivere si mai multe aplicatii, pana se va pune complet pe picioare :D

Daca stie cineva un link bun pentru versiunea asta, sa "nu" cumva sa imi dati link. Chiar va rog.

am eu un torrent daca doresti :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.