+Graham777 Posted August 6, 2012 Report Posted August 6, 2012 De curand mi-am reinstalat Yahoo 11. Acum, cand vreau sa adaug un contact, imi apare chestia asta: Are cineva vreo idee despre cum se poate rezolva?
+Lus Posted August 6, 2012 Report Posted August 6, 2012 Cred ca e de la ei. Incearca o alta versiune, vezi daca ajuta.
gaby Posted August 7, 2012 Report Posted August 7, 2012 Probabil ai nimerit un moment in care serverele Yahoo! erau foarte incarcate. Mai incearca, ar trebui sa mearga pana la urma. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Graham777 Posted August 7, 2012 Author Report Posted August 7, 2012 Problema persista de peste o saptamana.
gaby Posted August 7, 2012 Report Posted August 7, 2012 Cu conexiunea la internet stai bine ? Antivirus vad ca nu ai, s-ar putea sa ai vreun spyware/malware. Efectueaza o scanare cu un antivirus bun (recomand Kaspersky Trial: http://www.kaspersky.ro/trials). Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Moderators Dan O. Posted August 7, 2012 Moderators Report Posted August 7, 2012 E clar ceva de la tine din PC. Registrii corupti, profilul defect, poate chiar si virusi cum spune gaby. Fa-ti o curatare cu CCleaner.
+Graham777 Posted August 7, 2012 Author Report Posted August 7, 2012 Nici cu alta versiune de Yahoo nu merge. Sa facem o scanare rapida
+Graham777 Posted August 7, 2012 Author Report Posted August 7, 2012 Up! Am facut scanari, am dat Fix it, si nimic. Oare un restart si-ar face efectul?
Moderators Dan O. Posted August 7, 2012 Moderators Report Posted August 7, 2012 Fa asa: -sterge Y!Messenger -curata registrii (ccleaner) -curata temporare/save passwords/history -restart -din nou cureti registrii (ccleaner) -instaleaza Malwarebytes si scaneaza cu el (full scan) .. curata daca e ceva, sterge, remove, clear.. care e optiunea nu mai stiu. -restart -curata registrii din nou (ccleaner) -deschide regedit si dai find dupa :yahoo sau yahoo messenger si sterge toate cheile care ti le gaseste (Stergi una dai find next si-asa mai departe). -restart -curata registrii cu CCleaner, desi nu cred ca mai e nevoie. -instaleaza Y!Mess si incearca dupa..
+Graham777 Posted August 7, 2012 Author Report Posted August 7, 2012 Curata temporare pot face cu Curatare Disc, nu?
+Graham777 Posted August 7, 2012 Author Report Posted August 7, 2012 Nimic ... Le scriu un mesaj celor de la Yahoo sa vedem ce se intampla.
FlorinQi Posted August 7, 2012 Report Posted August 7, 2012 Am intampinat si eu aceeasi problema si am gasit solutia AICI . 2
+Graham777 Posted August 7, 2012 Author Report Posted August 7, 2012 Nu prea le am cu engleza. Deci, 3 zile fara niciun add, iar dupa 3 zile sterg contactele care nu mi-au raspuns la add? Update: Am reusit :D
+Graham777 Posted August 7, 2012 Author Report Posted August 7, 2012 Da... Am respectat doar al 2-lea pas. Multumesc mult!
Moderators Dan O. Posted August 7, 2012 Moderators Report Posted August 7, 2012 Tot cu CCleaner cureti temp-urile. Read man ..read! and if you don't understand, translate.
fkthisgame Posted October 13, 2012 Report Posted October 13, 2012 ok. haide ca am rezolvat si eu problema vietii. fix-ul este mai simplu decat credeam. aveti in lista persoane la care ati dat ADD si nu ati primit confirmare, problema este ca unele dintre ele si-au sters conturile, de acolo conflictul si eroarea solutia este simpla, stergeti toate id`urile din lista care au "Add request pending", odata facuta asta, o sa mearga sa dati add din nou. ps: am facut userul doar pentru a posta asta. bafta si spor 1
+Lus Posted October 13, 2012 Report Posted October 13, 2012 Multumim pentru informatie. Daca citeai comentariul lui FlorinQi, poate ca nu mai era nevoie de asa mult timp .
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now