Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna tuturor!

Am o problema cu un monitor lcd Acer,care de la un timp are doua dungi laterale negre,una in partea dreapta si alta in partea stanga, cam de vreo 1 cm latime fiecare,iar ca lungimea pe toata inaltimea monitorului.Sistemul este win 7 professional 32 biti,driverul placii video geforce 8500GT este actualizat la zi.Am setat monitorul pe auto dar nicio schimbare,am incercat mai multe rezolutii si niciun rezultat!Am probat monitorul la un alt pc cu XP si functioneaza normal,dar proband alt monitor la pc-ul cu win 7 am constatat ca si acesta functioneaza normal.

Am schimbat si cablul de semnal si tot asa se intampla.Care poate sa fie defectul?

Va multumesc anticipat!

Posted

In setarile monitorului ai umblat? Nu ai un reset pe-acolo?

Dar din moment ce zici ca pe alt PC merge ok... nu cred. Ce rezolutie si cati Hertz folosesti? Scade/creste hertzi, schimba rezolutiile in acelasi timp, vezi ce se intampla. (spun asta pentru ca, spre exemplu, eu am 1440&900 rez si 60 Hertz; daca schimb pe 75 hertz, automat setarile monitorului o i-au razna, iar sus si stanga imi apar acele dungi negre)

fWy1P.gif

Posted

Am umblat si la meniul monitorului,am setat pe auto,am folosit si butonul reset cat si pe cel care seteaza latimea imaginii si rezultatul este acelasi.Rezolutia este cea nativa iar rata de improspatare este de 60 Hz.Da,asta este o problema,monitorul merge la alt pc cu xp si alt monitor merge la pc-ul cu win 7.

• Moderators
Posted

Care-i diferenta atunci ? Ai acelas conector, la testarea ambelor monitoare ? In sensul sa nu fie LCD-ul cu cablu DVI si celalat monitor cu cablu VGA.

Posted

O fi fost de la caldura. A plouat afara, s-a mai racorit putin. :))

Ciudat, o fi de la cablu? Poate ai dat peste, din greseala.

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.