Jump to content

Recommended Posts

Posted

Detin un Samsung Galaxy S2 16GB, si doresc sa ii mai adaug niste spatiu suplimentar. Totul bine si frumos pana aici, insa, sunt indecis, asadar, m-am gandit sa cer si parearea colegilor de forum :D, mai ales ca raspunsurile vor putea fi de folos si altor persoane.

Respectand sfaturile publicate aici: , consider ca un card micro SDHC de 16 GB, Class 10, mi-ar fi suficient (cel putin deocamdata). Cu toate acestea, am observat ca diferenta de pret dintre un card de 16 GB si unul de 32 GB nu este semnificativa si, de aici, decizia mea s-a cam dat peste cap. Ma gandesc ca, daca tot dau niste bani, sa iau ceva calumea, mai ales daca diferenta de pret nu este asa mare, nu ? Prin urmare, m-ar tenta sa cumpar un card de capacitate 32 GB, Class 10, insa aici apare o alta problema care m-a facut sa va cer si voua parerea. Am citit/auzit/mi s-a intamplat ca daca cardul de memorie se umple, dispozitivul (telefonul) incepe sa se miste mai greu, ceea ce nu doresc. Asadar, daca cumpar un card de 32 GB, trebuie sa am in vedere faptul ca oricum nu il voi putea umple pentru ca telefonul se va misca greu ? In acest caz as achizitiona totusi unul de 16 GB :-?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Eu l-as lua pe cel de 32 de GB. Nu stiu cum ai putea sa umplii pana la refuz un card asa mare - tot ai suficient spatiu sa lasi si ceva pt bufer sau spune-i cum vrei, sa nu ti se incetineasca telefonul.

Posted

Ma intrebam, un card de 16 Gb full, merge mai greu ca unu de 32 care la randul sau are 16Gb ocupati?

Cert este ca, odata ce e full, se va misca greu. Poate nu in totalitate, dar in playere, menu, e posibil. La mine, am un amarat de 2Gb; deobicei pun doar muzica, iar in player se misca ca naiba. Dar na, conteaza si softul cred. Al meu are momente cand se blocheaza sau se misca greu.(C902)

fWy1P.gif

Posted

Ma intrebam, un card de 16 Gb full, merge mai greu ca unu de 32 care la randul sau are 16Gb ocupati?

Teoretic, cred ca nu :-?

Cert este ca, odata ce e full, se va misca greu. Poate nu in totalitate, dar in playere, menu, e posibil. La mine, am un amarat de 2Gb; deobicei pun doar muzica, iar in player se misca ca naiba. Dar na, conteaza si softul cred. Al meu are momente cand se blocheaza sau se misca greu.(C902)

Am avut un Samsung SGH X700 care suporta maxim 2 GB parca, i-am luat card de 2 GB si dupa ce am inceput sa-l umplu, telefonul incepuse sa se comporte ciudat (se misca greu, nu mai detecta cardul decat cand vroia, se bloca), am facut schimb de carduri cu o ruda care mi-a dat unul de 512 MB cu care telefonul se misca impecabil, iar la randul ei si cardul meu in telefonul rudei se misca foarte bine... Dupa aceea, am avut un LG Renoir cu card de 8GB clasa 6; am ajuns sa am in jur de 2 GB ocupati pe el, iar telefonul deja incepuse sa se miste mai greu... La vremrea respectiva m-am gandit ca o fi din cauza cardului ca i-am luat maximul suportat (8GB) si poate nu-i duce asa cum trebuie... Cu toate acestea cred ca o pondere importanta o joaca si sistemul de operare cat si partea hardware a telefonului...

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Posted

De ce sar misca telefonu mai greu cu cardu aproape full? Nu are parti mecanice, fiecare bit de memorie se acceseaza aleatoriu, nu e ca la hard ca tre sa astepti.. Ciudat.

Nu stiu cum ai putea sa umplii pana la refuz un card asa mare

asta se zicea si despre hardurile alea uriase de 7mb de pe vremuri..

Eu as merge pe ala de 32. De ce? De ce nu?

Cum zicea lumea si aici:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1155512

Incetinirea o fi ca tine mai mult sa incarce ca is multe piese, ca una alta.. Insa ceva ce nu foloseste cardu de ce sa fie incetinit?

just a heads up:

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Yep, teoretic nu ar trebui sa fie probleme... Cu toate astea am avut niste experiente putin cam neplacute cu cardurile anterioare si de aceea ma gandesc de multe ori inainte de urmatoarea achizitie.

Pana la urma am comandat in aceasta seara un micro SD Samsung de 32 GB clasa 10 (http://www.emag.ro/carduri-memorie/card-de-memorie-samsung-microsdhc-32gb-class-10-adaptor--pMB-MSBGAEU), am citit despre el ca ar fi ok (http://reviews.us.samsung.com/7463/MB-MSBGA_US/samsung-32gb-microsd-card-mb-msbga-high-speed-series-reviews/reviews.htm), sper ca asa sa fie.

Multumesc tuturor pentru implicare/pareri/sfaturi :cheers:

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.