Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bună seara !

Am o problemă de câteva luni care persistă în ciuda încercăriilor mele de a o rezolva ...

Să încep cu începutul ...

Dețin un Acer Aspire 6930G cu următoarea configurație :

Procesor : Intel® Core2 Duo CPU T5800 @ 2.00GHz

Memorie RAM : 3.00GB

Sistem de operare : Windows 7 Ultimate x32 - Nelicențiat

Adaptor wireless : Intel® WiFi Link 5100 AGN

Problema este că nu mă pot conecta la o rețea wireless DECÂT DACĂ stau la 1-1,5m de router ...

La o distanță mai mare , chiar dacă rețeaua este detectată și laptopul primește suficient semnal cât să poată creea o conexiune , acesta nu se poate conecta ...

Această problemă nu o am de la început ... Dispozitivul se conecta înainte de la distanțe mai mari fără probleme , însă acum nu mai face acest lucru , fapt care mă deranjează ...

Am încercat să actualizez driverul adaptorului wireless și driverul chipsetului , însă fără succes ... Laptopul tot nu se conectează ...

Alte dispozitive , cum ar fii Smartphone-urile sau alte laptopuri reușesc să se conecteze la router ...

Am intrat și în Troubleshooter-ul din Windows , însă acesta nu mi-a dat niciun răspuns de care să mă leg ...

Precizez că problema nu persistă doar la un singur router wireless , ci la toate ...

Aveți idee de la ce ar putea fi ?

Posted

Nu cred că ar avea probleme routerul ... Eu am acasă un Sweex LW050v2 ... Nu știu exact care este Firmware-ul , dar nu cred că ar avea vreo importanță ...

Am avut și un Belkin F5D7230df4 și tot așa făcea ...

• Moderators
Posted

Nu te intrebam de firmware daca nu consideram ca are vreo relevanta cu problema ta. Unele routere wi-fi daca nu au update-ul firmware la zi, pierd semnal sau chiar daca au semnal nu se pot conecta in anumite situatii. Poate fi o cauza a problemei tale.

Abia acum am observat ca ai aceeasi problema si la alte routere ? adica, acelas pc, aceeasi placa wifi , dar routere wifi diferite ?

Daca problema apare doar la pc-ul tau, si nu si la alte laptop-uri sau alte device-uri cu wifi, atunci poate fi placa wifi de vina. Ce-ar putea sa aiba nu am idee pe moment. Laptopul a fost defacut cumva ? a fost curatat de praf si s-au facut modificari la componente ?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.