Jump to content

Recommended Posts

Posted

deocamdata nu am vorbit cu Tavic ... o sa vorbim cand ajunge acasa.

GaBy zimi parerea ta si zimi dc e considerat ca spam daca ar fi creat?

Parerea mea este ca ar fi bun, dar se poate cosidera spam... ( acest forum se numeste pctroubleshooting si este referitor la problemele utilizatorilor calculatoarelor, am mers la discutii despre jocuri, totul e ok, am mers la discutii despre servere si counter strike 1.6, e ok si pana aici, am mers pana la serverul wTk.idle.ro deja de aici in subforumurile banari si debanari se poate considera spam... asa e si cu Subofrumul clanului wTk, de aceea poate vom face ceva de genul asta pe site-ul http://wtk.idle.ro ).

sper sa te fi lamurit cat de cat paul :)

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

GaBy iti multumesc ca mi ai explicat indetaliat cum si carui fapt se datoreaza prin creerea subforumului wTk^ devenind asfel spam din anumite motive destul de intemeiate si eu consider ca ai dreptate si ca evine spam,si mult mai frumos si corect ar fi sa se creeze cum ai si zis pe site-ul clanului si eu consider cai mai util.

Posted

Oricum trebuie creat un forum al clanului wTk si daca trebuie il facem pe LX ! Numai sa avem si noi un forum ca toate clanurile >:P ! :-h Bafta !

http://pctroubleshooting.ro/index.php?showforum=87

Succes! Daca vad un pic de spam o sa sterg!

O sa vb si cu gaby pentru ca eu i-am zis sa mutam forumu pe wtk.idle.ro odata da nu a acceptat...

Sa vedem!

Host avem nu trebuie hostat pe lx mai ales ca s-a prostit detot!

Decat sa imi tin situl pe un host free ca lx mai bine ma las de site...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.