Jump to content

Microsoft Word 2013 Deschide Si Editeaza Pdf-Uri!

Recommended Posts

Posted

Era o vreme cand ca sa putem edita un fisier .pdf trebuia sa il convertim in .doc(x) sau alta extensie, cu cine stie ce programe sau aplicatii web. Ei bine, Microsoft Word 2013 va schimba total situatia, avand in vedere faptul ca programul aflat in suita Office poate deschide fisiere PDF, nu doar spre afisare ci chiar si spre editare:

microsoftword2013pdf.png

Daca imi amintesc eu bine, Microsoft Office 2007 a avut probleme cu Adobe cand a oferit nativ posibilitatea de a salva in format PDF, dupa care a trebuit sa puna facilitatea ca o optiune separata, ce cerea o instalare separata; speram ca de aceasta data sa nu apara un alt conflict.

Revenind, dupa ce ati deschis un fisier .pdf, il puteti edita, si, la salvare il puteti salva in format .doc(x), iar daca doriti ca acesta sa fie tot .pdf va trebui sa folositi optiunea Export:

word2013exportpdfdocume.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Si in 2010 puteai sa salvezi documente direct in pdf. Dar, nu le puteai edita ulterior. Cred ca or sa aiba probleme cu Adobe. Se stie ca Adobe vinde de mult Adobe Pro, pentru citire si modififcare pdf-uri.

Posted

Ar fi minunat daca ar merge bine si nu ar avea probleme care sa cauzeze probleme de functionalitate. Eu foloseam foxit phantom pt citire si editare. Astept cu nerabdare sa scoata varianta finala.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.