Jump to content

Iphone 5 Va Fi Lansat Octombrie Nu In Septembrie!


gaby

Recommended Posts

Urmatorul smartphone de la Apple, iPhone 5, era preconizat ca va fi lansat in luna septembrie a anului curent. Ei bine, se pare ca atunci va fi doar prezentat, lansarea in magazine fiind programata pentru luna octombrie. Specificatile pentru iPhone 5 neconfirmate inca de producator, ar arata in momentul de fata asa:

iphone5m.png

  • dimensiunile telefonului vor fi 124*59*7.6 mm, de aici observand ca Apple nu s-a putut impotrivi tendintelor generale ale industriei.
  • telefonul va acomoda noul ecran capacitiv IPS-LED de 4″ (10.2 cm) cu rezolutia de 1136*640 pixeli, si 16M culori, incastrat in sticla Gorilla. Deci iPhone 5 este mai lung, dar mai subtire ca predecesorii sai.
  • la interior va avea o noua platforma, A6, cu procesor quad core la 1.2 GHz (de generatie Cortex A9 probabil) si 1 GB de RAM. Iar pentru stocare vor fi disponibili 16, 32 sau 64 GB de memorie flash, in functie de model. Totul sub noul sistem de operare iOS 6.
  • conectivitate 2G, 3G si 4G, Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth 4.0, USB 2.0, si jack audio de 3.5 mm (speram standard). Camera principala este de 12 MP si stie sa filmeze la 1080p, iar cea secundara este probabil una de 0.3 MP. Si avem si GPS cu integrare Glonass. Telefonul nu are slot de card de memorie, functioneaza numai cu noile -uri, si nu are radio.
  • bateria este tot un Li-Po, insa capacitatea ei nu este inca specificata, nu se stie daca va beneficia de NFC

Toate aspectele noului iPhone 5 se vor lamuri peste aproximativ o luna, la dezvaluire, cand vom avea si niste imagini sigure ale terminalului.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.