Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut ! Am o problema , nu prea stiu sa ma exprim bine dar o sa incerc cat pot de bine . Am descarcat 1 film 1080p si merge sacadat , iar sunetul ramane in urma . Folosesc playerul VLC si am incercat mai multe playere , la altele se bloca cu totul . Numai Windows Media Player Clasic merge ceea ce e ciudat . La sfatul unu-i prieten am instalat K-Lite Pack FULL . Fara efect . Ceea ce e ciudat este ca pe youtube pot sa vad filme in 1080p . Daca stiti si ma puteti ajuta va rog frumos ... Si sa nu uit , configuratia mea este : 2 GB Rami , Procesor LE-Semprom de 2.1 GHz , Placa video ATI RADEON 5450 HD . Va rg sa ma ajutati daca puteti !

Posted

E slăbuț procesorul. Nu va face față la un film FullHD.

Diferența dintre materialele de pe YouTube și filmele ce le descarci este că Flash (player-ul ce-l folosești pe YT) beneficiază de accelerare hardware (placa video), ceea ce nu se poate spune despre codecurile ce le folosești pentru a decoda filmele. În plus, bitrate-ul filmului este mult mai mare, decât cel al unui clip de pe YT.

• Upvote 1
Posted

compu ar putea daca ar avea soft usor.. eu am 720p fara probleme pe un intel celeron 1.4 cu placa video de la ati de...16mb. daca folosesc vlc merge urat, dar cu media player classic e cursiv.

love is a verb
Love is a doing word

• Moderators
Posted

Intr-adevar media player clasic e "light". Eu am avut o problema la un moment dat cu hdd-ul si rulam filmul in 1080p in vlc si media player classic si era maare diferenta. Dar aveam probleme cu hdd-ul (bad-uri), si cand am schimbat hdd-ul, mergea brici!

• 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.