Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu ati incercat Diablo 3 pana acum dar v-ar place sa o faceti ? Ei bine, cei de la Blizzard ofera acces gratuit la Diablo 3 Starter Edition, iar pentru a beneficia de acest lucru trebuie doar sa va creati un cont Battle.NET, sau sa va autentificati cu cel existent, si veti primi automat o licenta pentru versiunea Starter Edition a jocului. Veti putea explora zona de inceput a jocului si va veti putea lupta cu Skeleton King, dezvoltarea personajului fiind limitata la nivelul 13.

Pentru a putea instala Diablo III va trebui sa imprumutati un disc de la un prieten :-, iar in cazul in care jocul va convinge ca merita sa il cumparati toate achievements-urile obtinute vor fi pastrate iar restrictiile Starter Edition vor fi inlaturate.

diablo3starteredition.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Da, pare rau ca am raspuns asa greu am fost plecat din localitate: va arata pana acum ce tranzactii am facut eu:

Payment From

Blizzard Entertainment

Completed

Details Payment From Blizzard Entertainment €41.65 €0.00 €41.65 EUR

Payment From

Blizzard Entertainment

Completed

Details Payment From Blizzard Entertainment €24.65 €0.00 €24.65 EUR

SI inca cateva...

Posted

Hmm, poti sa imi dai mai multe detalii ? Cui vinzi items-urile (eu banuiesc ca altor jucatori, nu?) ? Acolo scrie Payment from Blizzard Enterntainment, si de aceea sunt putin nelamurit.

Iar banii, unde iti sunt virati banii ? Intr-un cont bancar ?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Iti faci un cont de paypal , cu care poti sa transferi de pe contul blizzard. La fel, pentru tranzactie blizzard iti adauga bani in cont, iar tu ii poti scoate prin paypal.

Itemele se vand altor jucatori, da.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.