Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vreau sa stiu cand a fost modificat ultima data un site facut in java,asa am gasit comanda asta:

javascript:alert(document.lastModified)

aici: http://javascript.about.com/library/bllastmod.htm

intru pe un site pun comanda in bara de adrese la mozila apas tasta enter si nu imi apare nimic.O fi gresita comanda ? Care este comanda corecta ? Sau cu ce versiuni de mozila este compatibila ?

Posted

Cel mai usor cred ca ar fi, folosind: Internet Archive's Wayback Machine. Comanda respectiva poate pentru unele site-uri functioneaza/functiona, insa cu siguranta nu pentru toate.

Pe mine ma intereseaza sa vad data in care a fost modificat site-ul respectiv nu accesarile,asa cum face site recomandat de tine(da tot acelasi mesaj).Vreum programator nu imi poate posta comanda aia corecta ?

Posted

pai pentru situ asta, comanda ta afiseaza

08/16/2012 12:52:02

esti sigur ca nu e buna? Nam prea vazut comenzi gresite care sa si mearga.

Eu am internetul de la orange si intru pe 3g+(daca asta conteaza)Oare asta sa fie problema pt care mie nu imi arata site-ul ala ora si data la care o fost modificat site-ul?

Posted

Nu are legatura conexiunea la internet (teoretic cel putin).

teoretic stiu,dar practic nu este vreun site mai bun decat ala care sa imi arate data si ora la care o fost modificat un site ? Sau un pgram portabil nu ai compatibil cu windows 7 pe 32 ?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.