Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dupa ce achiztionati un calculator desktop nou sau notebook/netbook, in multe cazuri, fara sistem de operare preinstalat sau cu Linux, cel mai probabil veti dori sa instalati o versiune de Windows. Ei bine, dupa instalarea Windows-ului, adesea utilizatorii (incepatori) se intreaba care sunt driverele ce trebuiesc instalate pentru o buna functionare a sistemului.

Inainte sa va uitati peste lista de mai jos, retineti ca cea mai noua versiune de Windows, 7, vine cu ceva drivere generice care fac sa functioneze sunetul si placa de retea a calculatorului/notebook-ului/netbook-ului, insa, sunt si cazuri in care acestea nu functioneaza dupa instalarea Windows-ului.

Asadar, principalele drivere ce trebuiesc instalate sunt:

• Driver-ul pentru placa video.
  • Driver-ul pentru placa de sunet.
  • Driver-ul pentru placa de retea/WI-FI.

Tot pentru a va da seama ce drivere trebuiesc instalate, puteti folosi si programul: Device Doctor

S-ar putea sa va ajute si:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Ah ce urasc programele de genul "driverdoctor" "drivergenius" ..ugh..

Mie personal, mi se par niste prostii aceste programe, nu functioneaza bine mereu, iar daca am cautat un driver si nu-l gasesc pe net, n-o sa-l gaseasca nici programul asta, ba mai rau, o sa gaseasca el ceva, si imi instaleaza o prostie. Sa nu mai vorbim ca dureaza extrem de mult cautarea downloadul si instalarea pe sisteme mai vechi.

Manual search still rules! :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.