Jump to content

Recommended Posts

Posted

Intampinati probleme in Darksiders 2, si aveti nevoie de ceva ajutor ? Ei bine, cel mai probabil veti dori niste coduri pentru a reusi sa treceti peste impas. Asadar, va pun la dispozitie mai jos un trainer, promo deocamdata, cu care puteti adauga monezi de aur (gold coins) in joc.

darksiderslogo.png

Download Darksiders 2 promo trainer +1: :link:

Download Darksiders 2 trainer +14: :link:

Download Darksiders 2 trainer +22: :link:

P.S: Pe masura ce noi trainere vor fi disponibile, voi actualiza acest topic.

• Upvote 2

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted (edited)

Foarte tare :D Nu vreau sa fiu cersetor, dar daca ati face rost si de un trainer care are Save/Load position v-as fi atat de recunoscator pentru ca am picat cu un robot din acela cu lant in apa si nu pot sparge niste cristale :-< Si-am jucat mult din Darksiders. Vreo 7-8 ore si nu vreau sa o iau de la capat . O zi buna.

Edited by Burebysta
Posted

Sa dau restart la ce? La joc adica sa reiau campania? Problema mea e alta ca fix cand a cazut in apa a dat AutoSave :)) Eu luasem robotu, il lasasem pe pod , m-am dat jos de pe el ca vazusem o cale si m-am gandit ca ma duce la niste chesturi si cand m-am intors ia robotu de unde nu-i ... Ma invart pe acolo 10 minute dupa el nimic... Cand deodata, stand pe margine, vad ceva in apa si era fix el...Am reusit sa sparg cu el din apa primul val de cristale, dar mai sunt 2-3 mai incolo ... Eu am vazut ca exista asa ceva pe internet ... Daca nu, macar un Float Mode :-?

Am gasit si eu un Trainer de Plus 22 (dar fara Float Mode din pacate)

:link:

Posted

Daca mori, daca dai restart, te va da mereu de sus. Mi s-a intamplat si mie sa raman blocat cu robotul intre niste pietre; am dat restart la joc si am continuat. (practic tot de-acolo dar nu mai eram blocat)

Incearca daca nu ai incercat deja.

fWy1P.gif

Posted

Chiar la asta nu m-am gandit... Mersi mult :))

Daca mori, daca dai restart, te va da mereu de sus. Mi s-a intamplat si mie sa raman blocat cu robotul intre niste pietre; am dat restart la joc si am continuat. (practic tot de-acolo dar nu mai eram blocat)

Incearca daca nu ai incercat deja.

Okey deci ... Am plecat de acolo ca sa ma omoare niste monstruleti si cand m-am intors robotul tot acolo in apa era .... Daca sar in lava ma scoate din ea ... Nu cred ca e vreo cale sa mor acolo in apa cu robotul sa imi apara restart ... Deci tre sa astept pentru un Float Mode :-<

Posted

Eventual incepi din nou cu un trainer, One hit kill, full HP/MP, Bani si alte cele, skip la scenele cinematografice, lasi questurile secundare la oparte and whatnot, si in aprox. 2 ore ar trebui sa ajungi acolo.

fWy1P.gif

Posted

Salut!

Am si eu o problema si sper ca ma puteti ajuta.

Am folosit trainerul sa fac mai repede experienta si a ramas blocat la nivelul 22 si indiferent cati monstrii omor nu pot sa trec la nivel 23. Acum arata ceva de genu 999999/28500 EX.

Stici cumva cum pot face sa anulez acea comanda ? Precizez ca am jucat mult de atunci si s-a salvat de multe ori. :((

Posted

Eh, asa iti trebuie, nu ai ce sa-i faci. Foloseste-l si tu cu cap, nu activa tot ce gasesti in lista. De fapt, nu-l folosi deloc pana nu termini povestea, ce rost mai are sa joci atunci?

Sa zicem, poate nu poti trece de un boss (desi, daca ai putina minte, nu vei avea probleme), pui un infinite wrath, eventual HP. Si abea dupa ce termini povestea te joci cu trainerul cum iti cere inima, asta asa... ca sfat prietenesc.

fWy1P.gif

Posted

Am luat trainerul deoarece am mai ajuns odata la nivelul acesta si am apasat pe nu stiu ce tasta si sa sters tot ce facusam si ... a trebuit sa o iau de la capat. asta este.

• Moderators
Posted

Cred ca lvl maxim pe "normal" e 22 (nu sunt sigur), iar dupa ce termini jocul si il incepi din nou pe "nightmare" poti face nivele mai departe.

Repet, nu sunt sigur. Ar putea fi o explicatie.

LE: my bad, am inteles gresit. E de la trainerul folosit, cred ca ai bagat trainer de xp si a dat jocul peste cap. Dar de ce folositi voi trainere fratilor ? Placerea jocului e in a te chinui in conditii normale.

Posted

Salut! Am si eu o problema. Nu pot sa-l bat pe Karkinos, boss-ul de la Drenchfort. Intru in camera aia, il lovesc cu oul si se trezeste. Dupa aia stiu ca trebuie sa astept sa se loveasca de pereti si sa-l lovesc iar cu un ou din acela cat e paralizat, ca sa il pot face vulnerabil. Dar il lovesc si nu se intampla nimic, oul ricoseaza, iese creatura aia din el si iar o iau de la capat. One hit kill functioneaza aici?

Posted

Nu merge Gabi, o data ce s-a salvat cu 2903847298374927439278478234 bani si EXP, asa ramane.

@800cmc:

Trebuie sa te misti repede. Onehit merge peste tot, dar nu are haz.

fWy1P.gif

Posted

Nu e problema de viteza, ca ajung la timp la ou ca sa il pot lansa, dar oul ricoseaza din carapacea lui Karkinos si atat, nu il tranteste cu burta in sus... Nu am decat sa folosesc one hit kill pe asta :((

• 1 month later...
Posted

Procedura ar trebui sa fie urmatoarea: deschizi trainer-ul, intri in joc si ar trebui sa detecteze jocul.

Daca asa ai facut si nu il detecteaza, posibil sa fie din cauza versiunii jocului. Mai exact, versiunea ta de joc nu este compatibila cu trainer-ul in cauza. Solutia? Incearca cu altul.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 3 months later...
Posted

salut cum omor monstrul care e activat cu cele 3 cristale,mana aia cu cicanu o distrug repede dar cand trage cu bila aia cu tepi mor,ce trebuie sa fac acolo ma ajuta si pe mine cineva ms

Posted

am vazut trainar/hak  nu vreau sa folosesc,dar dupa ce distrugi ciocanul ce trebuie sa faci mai egzact sa distrugi al doilea cristal ca nu pot sa ajung la el ms.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.