gaby Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 APK este prescurtarea de la Android application package file, si este formatul fisierelor utilizate pentru distribuirea si instalarea aplicatiilor pe sistemul de operarea Android. Mai pe scurt, toate aplicatiile pentru Android vor avea extensia .apk Uneltele din SDK-ul (software development kit) Android, compileaza codul sursa impreuna cu fisierele in care se afla memorate resursele, in arhive ce au extensia *.apk. Tot codul aflat intr-o arhiva *.apk este tratat ca o aplicatie unitara ce este instalata ulterior pe dispozitivele ce ruleaza Android. Vedeti si: Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAProject Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 Ai putea posta si anumite informatii in limbra romana/engleza ?De ex: daca aplicatia in sine poate salva datele intr-o baza de date(phpmyadmin) php server sau exista ceva special/aparte pentru stocarea datelor ? De ex: unde se gaseste conexiunea la baza de date in fisierul classes.dex sau in script unde se aplica?Cu ce program se manevreaza o aplicatie cel mai bine in java/eclipse sau cel care il ofera cei de la android nu mai stiu cum se numeste .. Am tot cautat informatii de genul si nu am gasit ..cred ca ar fi ceva de ajutor ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+GodsOtherHand Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 (edited) Vezi ca tu cam confunzi lucrurile...1)Ce cauta PHP server acolo? Nu rulezi PHP server pentru o aplicatie locala, ci cand servesti fisiere (pe net, folosind un webserver precum Apache). Deci intrebarea ta nu are sens. Daca esti curios de baza de date cand ai o aplicatie Android, da. Ai acces la o baza de date pentru ati baga datele tale. Parca default ai ceva litesql (cred). La restu intrebarilor cred ca google raspunde cel mai binehttp://lmgtfy.com/?q=android+development+databaseCred ca esti prea ambigu. Ce intelegi prin "manevra"? Dupaia nush la ce scripturi te referi.. nu prea ai scripturi aici. Edited October 14, 2015 by GodsOtherHand Quote love is a verb Love is a doing word Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAProject Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 (edited) Din cate ma informat cineva o aplicatie in care te inregistrezi/chat-mesaje/upload poze poate salva useri/mesaje/poze intr-o baza de date php cel putin asa am inteles .. p.s pai si un web site cu aplicatie cum ajunge aplicatia sa gaseasca useri inregistrati pe website ? Edited October 14, 2015 by PAProject Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+GodsOtherHand Posted October 15, 2015 Report Share Posted October 15, 2015 Mam uitat rapid pe net si cred ca poti sa rulezi PHP direct pe telefon, da nu prea e recomandat.. In legatura cu ultima ta intrebare, simplu..ca la orice website faci un request in care ceri ce te intere.. Userii sunt doar niste date intro tabela, tu din logica aplicatiei le dai semnificatia specifica. Quote love is a verb Love is a doing word Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts