Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imi mai puteti da informatii 2 intrebari:

1. Eu nu stiu ce inseamna acel ramdac de la placi video.

2. Am observat ca majoritatea placilor video au un ramdac de 400 Mhz si a doua mea intrebare: De ce his iceq 5 hd 5770 are ramdac de 800 Mhz cand majoritatea placilor video au un ramdac de 400 Mhz? In linkul de mai jos se observa ca placa video hsi iceq 5 hd 5770 are ramdac de 800 Mhz; si cum am specificat mai sus vreau sa stiu de ce majoritatea placilor video au ramdac de 400 Mhz, iar acest his iceq 5 hd 5770 are ramdac de 800 Mhz.

http://www.chip.ro/review/componente/8651-his-hd5770-iceq-5

Multumesc pentru raspuns.

Posted

ramdac-ul asta, din cate stiam eu e..useless. Urmeaza a fi si scos. Considera-l ca un bonus, tu nu vei avea nevoie de el. ( daca planuiesti sa folosesti soft specializat gen CAD poate fi folositor. Pentru jocuri nu)

cum zice si Google pe care aparent nu l-ai consultat:

Practic, frecventa GPU influenteaza performanta accelerarii 3D (numar de FPS), iar frecventa RAMDAC influenteaza limita maxima a combinatiilor rezolutie/refresh (evident si monitorul trebuie sa suporte aceste combinatii) .

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Despre aceasta placa video vorbim: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1159&lid=1&pid=1452&leg=0# ?

Nu exista limitari, decat in sensul ca daca pui o astfel de placa video pe un Pentium 3 la 512 MB RAM, o pui degeaba, dar nu in sensul ca sistemul nu va merge (daca intruneste cerintele de sistem: slot + sursa; va merge perfect), doar ca nu vei putea juca Crysis 3 sau GTA 4 desi placa video suporta jocul, procesorul si memoria RAM te vor trage in jos, fiind prea incete.

Procesorul de pe configuratia prezentata de tine, este unul slabut, despre sursa nu vad detalii, asadar dupa parerea mea, placa nu va fi folosita la capacitate maxima. O poti achizitiona insa, dupa care ai putea acumpara si un procesor mai puternic, eventual si ceva Rami.

Un alt minus al sistemului, mi se pare HDD-ul, care este cam mic.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.