Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare,

In dimineata de astazi vreau sa va anunt pe aceasta cale despre fratiorul "semi-geaman" al comunitatii PC Troubleshooting, de nationalitate columbiana, cu varsta de o zi, si care are numele de: http://pctroubleshooting.co

Odata accesat, domeniul va face redirectionare catre portalul forumului (care a suferit si el niste mici customizari), astfel continutul forumului din toate categoriile, exceptand: Anunturi si Feedback (care m-am gandit eu ca nu ar fi tocmai potrivite de afisat in portal), fiind prezentat si sub forma unui site.

De asemenea, as vrea sa va mai spun ca Chat-ul, functioneaza si el de acum.

2babyrobots.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

[#CHAT-02] You do not have access to our chat room.

Sorry, Ambasadorii nu aveau voie in Chat (uitasem sa setez permisiunea). Acum ar trebui sa mearga (te rog sa imi confirmi).

.co e domeniu columbian ? Eu stiam ca vine de la "company" sau ceva. Cum e inc. :D

Da, .co este un domeniu de internet de nivel superior, pentru Columbia (ccTLD); probabil il incurci cu .com (vine de la commercial), care este un domeniu de internet de nivel superior, pentru organizatii comerciale, dar nerestrictionat (GTLD).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Nu incurc .co cu .com ..stiu foarte bine despre ce vorbesc. Doar ca nu stiam ca e columbian. Domeniile .co au fost scoase pentru vanzare de 1-2 ani (cam asa tin minte), si stiu ca nu au legatura cu columbia :D Acum ..daca tu zici.. :D

iar despre chat.: [#CSTART-6] The IP.Chat room limit has been reached. You will not be able to join the chat room until some users first leave.

• Moderators
Posted

M-am prins de regula, ma gandeam ca n-ai facut o setare. sa scoti limita aia.

Cat despre .co, ai dreptate, dar stiam eu ceva cu acum 1-2 ani, ca din 2010 este nerestrictionat pentru restul lumii. :D

Posted (edited)

in paranteza sus nu scrii cati sunt pe chat in momentul actual? Daca da, a aparut o eroare. Imi apr ca sunt 3 dar limit has been reached

later edit

acum s-a actualizat si apar 5

Edited by alex008

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.