Jump to content

Ati Atins Nivelul Maxim In Diablo 3 ? Va Veti Putea Dezvolta In Continuare!


Recommended Posts

Una dintre cele mai mari probleme ale lui Diablo 3, de altfel recunoscuta chiar de catre Blizzard, este lipsa de continut pentru jucatorii de nivel maxim, compania incercand sa vina cu o solutie pentru ca jucatorii sa nu isi piarda interesul.

Daca in prezent odata ajuns la nivel maxim puteti doar sa vanati in nestire aceeasi monstri in speranta ca veti obtine obiecte valoroase, odata cu lansarea patch-ului 1.0.4 vor fi introduse nivelurile Paragon, ceea ce inseamna ca personajele de nivel maxim vor vana in continuare aceeasi monstrii, dar vor primi in schimb si experienta.

Vor exista 100 de astfel de niveluri, experienta primita dupa ce personajul ajunge nivelul normal 60 urmand sa mearga catre acestea. Cu fiecare nou nivel Paragon dobandit caracteristicile de baza ale personajului vor creste, la fel ca si Magic Find si Gold Find. Iar pentru ca personajele Paragon sa se diferentieze de celelalte, in jurul portretelor acestora va aparea un chenar a carui culoare se modifica pe masura ce nivelul creste.

diablo3level60.png

Blizzard promite jucatorilor ca obtinerea unui nivel Paragon le va lua la fel de mult ca progresul de la nivelul normal 59 la 60, iar pentru a ajunge nivel maxim Paragon vor trebui sa joace o perioada similara cu cea necesara pentru atingerea nivelului 99 in Diablo II.

De obicei, odata cu cresterea limitei de nivel dintr-un joc este introdus si continut nou, insa Blizzard spera ca jucatorii plictisiti de repetitivitatea jocului sa devina interesati din nou multumita acestor niveluri Paragon.

Din punctul meu de vedere, adaugarea de continut nou cat si cresterea limitei de nivel ar fi fost optime, dar, cine stie, intr-un viitor patch poate se vor adauga si obiecte noi.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.